Meniu Zile și Nopți

Isha

Restaurantul Isha este un local cu bucătăria Indiană-Nepaleză care oferă o experiență culinară unică. Ne aflăm în inima orașului, oferind clienților noștri un gust autentic al aromelor bogate și diverse ale regiunii Himalaya. Meniul nostru oferă o gamă largă de mâncăruri tradiționale indiene și nepaleze, inclusiv biryanis, curry, specialități tandoori, momos și multe altele. Folosim […]

Manila – Filipino Food

Manila - Filipino Food

Manila – Filipino Food. Vă invităm să ne pașiți pragul pentru a vă oferi oportunitatea de a descoperi specialitățile noastre tradiționale filipineze, într-o atmosferă tropicală și prietenoasă, alături de echipa noastră tânără, motivată și mereu cu zâmbetul pe buze.

Kuky Shaorma

Kuky Shaorma

Kuky Shaorma & Pizza Pentru comenzi telefon: 0756 758 758 0735 410 960 Program zilnic 10:00-23:00

Bon Korean

Bon Korean

Restaurantul Bon Korean din Brașov este deschis pe strada Lacurilor, loc cum nu se poate mai potrivit pentru localul în discuție, mai ales dacă luăm în considerare atmosfera.

Tic Ton

Tic Ton

Căutăm să lăsăm o amprenta personalizată, pentru dumneavoastră, să vă bucurați din plin, fie pentru o nuntă de vis, un seminar sau o conferință.

Chopstix Coresi Shopping Resort

Chopstix Coresi Shopping Resort

În vitrinele noastre veți găsi mereu peste 40 de feluri de preparate, mâncare chinezească: noodles cu pui sau vită, pachetele de primăvară, orez, salate și diverse sosuri.

Restaurant LATIN

Restaurant LATIN

Aici este singurul loc din orasul Bacau unde poti gasi bucatarie cu specific chinezesc si daca nu ati incercat pina acum mancarea chinezeasca, este timpul sa o faceti. Merita!

Marele Restaurant Chinezesc

Marele Restaurant Chinezesc

Marele Restaurant Chinezesc se remarcă drept un loc în care cultura renaşte pentru a căpăta diferite forme.

Zile și Nopți

Caută