Meniu Zile și Nopți
glo 300x180 mai 2024
glo 970x250 mai 2024

Teatru astăzi

Vezi ce spectacole de TEATRU au loc astăzi în România | București | Brașov | Cluj | Timișoara | Iași | Constanța și în alte 18 orașe din țară!

Luni, 25/09/2023

18:30
Bucureşti

Călugărița feministă și Misoginul modernist (după Ursul de Anton Pavlovici Cehov) @ TNB

Smirnov este un antreprenor în luptă cu morile de vânt din cauza bugetelor de sprijin inexistente și a datoriilor acumulate de la furnizori, dar niciodată returnate. Un “misogin" îndrăgostit, care s-a duelat de 3 ori pentru a cuceri femei. Călugărița feministă și Misoginul modernist (după Ursul de Anton Pavlovici Cehov) @ TNB
19:00
Braşov

Spectacolul ,,La câțiva oameni distanță de tine” @ Teatrul Sică Alexandrescu

Spectacolul ,,La câțiva oameni distanță de tine” @ Teatrul Sică Alexandrescu25 SEPTEMBRIE 2023 ORA 19:00 Teatrul Sică Alexandrescu, Brașov
19:00
Braşov

Premieră: Ce-și doresc femeile? @ Centrul Cultural Reduta

Premieră: Ce-și doresc femeile? @ Centrul Cultural Reduta25 SEPTEMBRIE 2023 ORA 19:00 Centrul Cultural Reduta, Brașov
19:00
Cluj-Napoca

Rubedeniile @ Teatrul Maghiar de Stat Cluj-Napoca

Rubedeniile @ Teatrul Maghiar de Stat Cluj-Napoca. Multe perioade de tranziție pentru o singură viață. Ideologiile se schimbă, modul lor, definițiile. Limbajul puterii se schimbă odată cu el. A fost o vreme când, după revoluții, intelectualii obișnuiau să creadă că ei sunt cei care scriu limbajul puterii. Există momente în care intelectualitatea nu vorbește nicio limbă.
19:00
Oradea

LOCOTENENTUL DIN INISHMORE @Oradea

LOCOTENENTUL DIN INISHMORE de Martin McDonagh, traducerea Bogdan Budeș, este o comedie neagră în care totul se desfășoară în extremă. Spectacolul explorează teme precum violența, terorismul și consecințele extremismului, iar prin intermediul umorului și al satirei aduce un comentariu la absurditatea violenței politice și oamenilor care sunt dispuși să întreacă limite morale, legale și logice […]
19:00
Bacău

Party @ Teatrul Municipal Bacovia

Party @ Teatrul Municipal Bacovia. „PARTY” este primul spectacol din cadrul Incipient, platforma de teatru emergent.. Piesa, semnată de Tom Basden este pusă în scenă de către regizorul Alin Uberti.
19:00
Timişoara

Femei bune pentru bărbați nebuni @ Sala Capitol

Femei bune pentru bărbați nebuni @ Sala CapitolLeo și Amalia, un cuplu „modern” (în care soția face toți banii), pleacă în vacanță la mare pentru a sărbători 5 ani de mariaj. Fericitul eveniment din viața lor este curând perturbat de apariția lui Eusebiu, fostul soț, un urmăritor veritabil, obsedat și foarte determinat să o recucerească.
19:30
Bucureşti

O noapte furtunoasă | Compania de Teatru Concordia @ TNB

Această montare inspiratã de atmosfera “Peaky Blinders” aduce în fața publicului unii dintre cei mai iubiți artiști și se dorește a fi o punte între generații. O noapte furtunoasă | Compania de Teatru Concordia @ TNB
19:30
Bucureşti

Don Juan – CrisAct ( J.B.P. Molière) @ TNB

Sex, pasiune, aventură, curaj, înșelăciune, bani și minciună, toate împreună cu mult umor, „Don Juan” de Molière este o comedie fabuloasă, care are la bază legendarul mit spaniol al lui Don Juan Tenorio, un univers în care amorul este înflăcărat și plin de intrigi.
intencity 300x600
19:30
Piteşti

Un bărbat și mai multe femei @ Casa de Cultură a Sindicatelor Pitești

Un bărbat și mai multe femei @ Casa de Cultură a Sindicatelor Pitești. In  incercarea de a găsi un duo mai celebru decât sarea și piperul, soarele și luna sau chiar Yin și Yang, comedia pură a dat verdictul și și-a găsit inspirația: nu pot trăi unul fără celalalt, dar și împreună pare să fie întotdeauna o adevărată provocare - bărbatul și femeia.
19:30
Timişoara

Teatrul @ Teatrul German Timișoara

Teatrul @ Teatrul German Timișoara. Piesa a fost scrisă în doar câteva luni, în timp ce Pascal Rambert monta simultan spectacole pe mai multe continente. După cum subliniază autorul, este o ficțiune, chiar dacă actorii și actrițele de la TGST i-au furnizat materialul: amintiri, experiențe, vise.
19:30
Iaşi

Conul Leonida față cu reacțiunea

Conul Leonida față cu reacțiunea este probabil cea mai bună piesă a lui Ion Luca Caragiale. Este o bijuterie dramatică măiestrit șlefuită pe toate fațetele. Este o rarisimă și perfectă împletire a subiectului, caracterelor dramatice, manierei (stilulului) și a finalului rocambolesc.
icon arts 300x600
20:30
Bucureşti

Cerere în căsătorie (A.P. Cehov) @ TNB

Cerere în căsătorie aduce în prim plan o întâmplare pe cât de simplă, pe atât de amuzantă: Lomov, emotiv și ipohondru își ia inima-n dinți și vine să ceară mâna frumoasei și temperamentalei sale vecine, Natalia.
21:00
Târgu Mureş

Apostolul @ Teatrul Naţional Târgu Mureş

Apostolul @ Teatrul Naţional Târgu Mureş

VEZI PROGRAMUL SPECTACOLELOR DE TEATRU ÎN ROMÂNIA

VEZI pagina principală dedicată FESTIVALURILOR din ROMÂNIA

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Zile și Nopți

Caută