Meniu Zile și Nopți
glo 970x250 oct 2023

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Vineri, 22/09/2023

11:00
Iaşi

Festivalul de Teatru Independent

Festivalul de Teatru Independent revine cu ediția a III-a. Festivalul aduce pe scena Ateneului producții teatrale independente, cu piese captivante, actori talentați și experiențe teatrale unice.
18:30
Ploieşti

Lapte @ Teatrul Toma Caragiu

Lapte @ Teatrul Toma Caragiu. PREMIERA. O reflectie profunda asupra umanitatii noastre, cu toate aspiratiile si slabiciunile sale, ce evidentiaza natura complexa a relatiilor dintre indivizi si a cautarii noastre constante pentru ceva mai profund si semnificativ in viata, „Lapte” exploreaza necesitatea universala a omului de a se hrani si de a fi hranit, fizic, emotional, spiritual.
19:00
Bucureşti

Bucătarii (Marcia Kash și Douglas E. Hughes) @ Teatrul Elisabeta

Deschiderea unui restaurant gourmet în mijlocul unei crize economice dă naștere unor evenimente neobișnuite. Bubbalowe și Honey, fiica lui, credeau că cel mai rău lucru care li se întâmplă este absența celebrului bucătar LaPlouffe la marea deschidere a localului.
19:00
Bucureşti

Richard 3 @ Teatrul Bulandra

Cea mai jucată piesă shakespeariană, Richard al III-lea este o creaţie ce ilustrează ambiţia şi setea de putere a personajului principal şi traseul sângeros şi brutal prin care acesta îşi croieşte drum spre tronul Angliei. Richard 3 @ Teatrul Bulandra
19:00
Bucureşti

Memoria apei (Shelagh Stephenson) @ TNB

Memoria apei este o călătorie în universul interior al fiecăruia. Un spectacol pentru suflet, despre relaţiile de familie, despre regăsire şi acceptare din iubire.
19:00
Bucureşti

Plicul (după Liviu Rebreanu) @ Teatrul Dramaturgilor Români

În acest orășel mic cu gară mare, în care rivalitățile sunt la ordinea zilei, iar comploturile la tot pasul, primarul Arzăreanu cunoaște cel mai bine principiile jocului, așa că apelează la orice tertip pentru a câștiga un nou mandat, chiar dacă acest lucru înseamnă uneori să profite de cei dragi pentru a-și atinge scopurile. Plicul (după Liviu Rebreanu) @ Teatrul Dramaturgilor Români
19:00
Bucureşti

Spiritul de familie (Eric Assous) @ Teatrul de Comedie

O reuniune de familie se transformă într-un adevărat dezastru care loveşte trei cupluri, fapt subliniat de titlul ironic al spectacolului. Spiritul de familie @ Teatrul de Comedie
19:00
Braşov

BOLD – o comedie muzicală chill @ Centrul Cultural Reduta

BOLD – o comedie muzicală chill @ Centrul Cultural Reduta22 SEPTEMBRIE 2023 ORA 19:00 Centrul Cultural Reduta, Brașov
19:00
Iaşi

Gaițele

„Gaițele” pune indirect în discuție una din metehnele incurabile ale românilor: ignorarea diferenței dintre familie și clan.
19:00
Timişoara

Mr&Mrs Kraft @ Teatrul Basca

Mr&Mrs Kraft @ Teatrul Basca Mr&Mrs KRAFT ne invită să pătrundem în interiorul laboratorului unde experimentăm acest material: hârtia. O tăiem, o mânuim, o lipim, o colorăm, o împăturim, și dăm viață unor măști cu două fețe care ne vor dezvălui personaje surprinzătoare, amuzante și originale.
19:30
Târgu Mureş

Iarba roșie @ Teatrul Naţional Târgu Mureş

Iarba roșie @ Teatrul Naţional Târgu Mureş. Regizorul Benő Balázs Fehér prezintă la Compania Tompa Miklós adaptarea după romanul de succes “Iarba roșie” de Boris Vian, personalitate marcantă a avangardei franceze.
19:30
Bucureşti

Acasă / La Zoo (Edward Albee) @ Teatrul Act

Pe lângă temele mereu actuale, cum ar fi – lipsa de comunicare, sexualitatea sau diferența dintre clasele sociale, textul «Acasă/La zoo» de Edward Albee ne propune spre dezbatere un subiect foarte interesant: oare când și cât este bine să ne lăsăm conduși de instinctul animalic?
20:00
Cluj-Napoca

Hullam / Valul @ ZIZ – Art and Social Area Cluj

Hullam / Valul @ ZIZ - Art and Social Area ClujSpectacolul este primul experiment al celor de la Váróterem Projekt de a crea o operă de teatru sine stătătoare cu actori profesioniști și elevi amatori.

Zile și Nopți