Meniu Zile și Nopți
glo 970x250 oct 2023

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Joi, 21/09/2023

19:00
Bucureşti

Opera de trei parale @ Teatrul Excelsior

Un spectacol ca un theatrum mundi în care răsună polifonia atâtor puncte de vedere contrastante ale societății de astăzi, reunite într-o interogație fundamentală: Ce înseamnă să fii OM? Opera de trei parale @ Teatrul Excelsior
19:00
Braşov

Spectacol de teatru DOAMNA JEKYLL și DOAMNA HYDE @ Centrul Cultural Reduta

Spectacol de teatru DOAMNA JEKYLL și DOAMNA HYDE @ Centrul Cultural Reduta21 SEPTEMBRIE 2023 ORA 19:00 Centrul Cultural Reduta, Brașov
19:00
Braşov

Yerma @ Teatrul Sică Alexandrescu

Yerma @ Teatrul Sică Alexandrescu21 SEPTEMBRIE 2023 ORA 19:00 Teatrul Sică Alexandrescu, Brașov
19:00
Iaşi

Lysistrata, dragostea mea

Despre comedia „Lysitrata, dragostea mea”, regizorul Zalán Zakariás afirmă că aduce în prim-plan „eterna relație dintre bărbați și femei, aflată mereu la granița dintre a declara război și a face pace.
19:00
Arad

Zise el, zise ea @ Teatrul Clasic Ioan Slavici

Zise el, zise ea @ Teatrul Clasic Ioan Slavici. O comedie IMPRObabilă
19:00
Timişoara

Mr&Mrs Kraft @ Teatrul Basca

Mr&Mrs Kraft @ Teatrul Basca Mr&Mrs KRAFT ne invită să pătrundem în interiorul laboratorului unde experimentăm acest material: hârtia. O tăiem, o mânuim, o lipim, o colorăm, o împăturim, și dăm viață unor măști cu două fețe care ne vor dezvălui personaje surprinzătoare, amuzante și originale.
19:30
Bucureşti

Acasă / La Zoo (Edward Albee) @ Teatrul Act

Pe lângă temele mereu actuale, cum ar fi – lipsa de comunicare, sexualitatea sau diferența dintre clasele sociale, textul «Acasă/La zoo» de Edward Albee ne propune spre dezbatere un subiect foarte interesant: oare când și cât este bine să ne lăsăm conduși de instinctul animalic?
20:00
Bucureşti

Ce vine după @ FF Theatre

Ce vine după o despărțire cruntă? Cu ce pansament acoperi rana rămasă? Cu pansamentul tuturor posibilităților, căci nimic nu pare interzis sau suficient de nebunesc când vine vorba de războiul dintre sexe. Nici măcar recăsătorirea cu un animal.
20:00
Bucureşti

Terapie în trei (Maria Radu) @ Restaurant Elisabeta

O soție nefericită, un soț indecis și un psiholog nonconformist – rețeta pentru a salva o căsnicie! Radu Gabriel semnează regia unei comedii care urmărește un caz cu totul special – cel al cuplului Alma și Rareș Priceputu, care testează abilitățile și răbdarea celui mai bun terapeut… Terapie în trei @ Restaurant Elisabeta
21:00
Suceava

Horațiu Mălăele @ Cinema Modern

Horațiu Mălăele @ Cinema Modern. "Sunt un Orb" este un spectacol în care maestrul Horațiu Mălăele combină perfect inteligența și umorul, pune în valoare întreaga sa măreție și carismă, garantează emoții imprevizibile: lacrimi, tristețe, surâs, burlesc, fantezie.

Zile și Nopți