Meniu Zile și Nopți
P glo-300x180px
glo P 970x250

Teatru Astăzi

Descoperă cele mai apreciate piese de Teatru București! Pe Zilesinopti.ro găsești programul complet al evenimentelor culturale din oraș, inclusiv bilete și informații utile. Fii la curent cu cele mai noi Evenimente București și nu rata ocazia de a-ți vedea artiștii preferați !

Miercuri, 13/03/2024

smartbill.ro
19:00
Teatru

Cum iubește cealaltă jumătate @ Teatrul Elisabeta

Regizorul transformă situația a trei cupluri unite de un adulter într-o poveste dinamică, spectatorii având ocazia de a vedea evenimentele desfășurate simultan pe doua planuri. Cum iubește cealaltă jumătate @ Teatrul Elisabeta
19:00
Teatru

Tatăl (Florian Zeller) @ Teatrul Bulandra

„Tatăl” este o poveste de familie serioasă și realistă și o privire nesentimentală, intens emoțională asupra lumii prin ochii unui bărbat care se confruntă cu demență, o ilustrare dramatică a pierderilor fizice care apar împreună cu cele mentale.
19:00
Teatru

O relaţie deschisă (Dario Fo și Franca Rame) @ Teatrul de Artă

După numeroase tentative de sinucidere, din cauza aventurilor lui extraconjugale, femeia acceptă propunerea soțului de a avea o relație deschisă, de a continua să rămână cei mai buni prieteni căsătoriți fiind, în timp ce au o viață (exclusiv) sexuală în afara căsniciei.
19:00
Teatru

Sidy Thal @ Teatrul Evreiesc de Stat

Spectacolul vorbește despre atentatul antisemit care a avut loc în actuala clădire a Opera Națională Română din Timișoara și a teatrelor din Timișoara, cu prilejul turneului cunoscutei actrițe a acelei vremi, Sidy Thal. Sidy Thal @ Teatrul Evreiesc de Stat
19:00
Teatru

Interzis sub 18 ani (Mihaela Michailov) @ Teatrul Excelsior

Copii căutându-și bezmetic un sens și părinţii care le vor tot binele din lume. Doar că, uneori, „binele” îi încurcă pe toţi. Fiecare devine captiv într-un cerc de angoase care apasă tare. Interzis sub 18 ani @ Teatrul Excelsior
19:00
Teatru

Don Quijote @ Teatrul Nottara

Don Quijote, spectacol de teatru-dans, este o pledoarie pentru bunătate, idealism și imaginație, prin muzică și coregrafie, ca instrumente scenice ale curajului de a lupta pentru iubire.
VODAFONE 300X250
19:00
Teatru

Cel mai bun copil din lume (Alina Șerban) @ TNB

Povestea de viață a eroinei transcende etnia și devine sursă de inspirație pentru oricine vrea să-și transforme visul în realitate.
19:00
Teatru

Repetiție pentru o lume mai bună @ TNB

Un fiu își aduce acasă de la azil tatăl aflat pe moarte. Fosta soție îl roagă să-i recupereze cățelul luat ostatic de actualul ei iubit, iar peste toate acestea umbra unui secret din urmă cu mulți ani. Repetiție pentru o lume mai bună @ TNB
19:00
Teatru

Perplex (Marius von Mayenburg) @ TNB

Un cuplu tocmai s-a întors acasă din vacanță, dar înainte de a începe să despacheteze realizează că în apartamentul lor ceva nu este cum ar trebui să fie. De unde a apărut noua plantă în ghiveci? Perplex (Marius von Mayenburg) @ TNB
bjbf 2024 300x600
19:00
Teatru

Craii de Curtea-Veche (după Mateiu Caragiale) @ TNB

Romanul zugrăvește nobilimea crepusculară a Bucureștilor, după cum se exprima Șerban Cioculescu, o lume decadentă de aristocrați și scursuri, de erudiți și lichele. Craii de Curtea-Veche (Mateiu Caragiale) @ TNB
19:00
Teatru

Lupte și metamorfoze @ Teatrelli

„Lupte și metamorfoze” este un spectacol despre relația copil-parinte, despre ce moștenim și ce ducem mai departe. Autorul tratează teme extrem de relevante pentru generația tânără de azi: construcția identității în societatea contemporană, diferențele de clasă socială și impactul acestei disfuncții în viața intimă, descoperirea și asumarea homosexualității, politicul care influențează traiul oamenilor de rând, înfrângerile și ratările individuale și colective dar și speranța că o nouă revoluție populară este posibilă.
19:00
Teatru

Visul american (Eric Bogosian) @ Teatrul de Comedie

„VISUL AMERICAN” a devenit călătoria fascinantă a unui nebun, care vrea să mângâie cerul cu podul palmei. Am încercat să risipesc incertitudinile și să țin pasul FRUMOASEI LUI NEBUNII, în speranța că voi reuși.
19:30
Teatru

Frici @ Teatrul Mic

FRICI sau despre puterea pe care o câștigăm prin verbalizarea lor, despre procesul intim interior prin care trecem mereu și mereu în lupta dintre ceea ce am moștenit și ceea ce suntem cu adevărat, despre vindecarea fricilor prin înfruntarea lor.
19:30
Teatru

Praf de stele @ Teatrul Nottara

în ”Praf de stele„ acţiunea se petrece pe balcoanele alăturate ale unui bloc dintr-un mare oraş. Protagonistul, John Cummings, interacţionează cu trei femei: Fay, Angel şi Gwen, care îi devin vecine timp de trei ani.
19:30
Teatru

Soț de vânzare @ Teatrul Roșu

Oxana îi propune Elenei Vladimirovna o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”. Soț de vânzare @ Teatrul Roșu
19:30
Teatru

Ultima picătură @ Teatrul Metropolis

Zece persoane sunt invitate într-o vilă de lux din București. Este casa domnișoarei Ono, o femeie bogată, rudă sau prietenă a celor invitați. Însă întâlnirea nu este una obișnuită: își face apariția un avocat, care anunță moartea subită a domnișoarei Ono, clienta sa. Ultima picătură @ Teatrul Metropolis
20:00
Teatru

Probleme în Paradis @ Restaurant Elisabeta

Un bărbat este adus pentru procesiunile funerare de către soția sa. În timp ce o asistentă medicală se ocupă de el, consolatorul de văduve din pachetul all-inclusive încearcă să-și facă meseria. Probleme în Paradis @ Restaurant Elisabeta
20:00
Teatru

Billboard (Mike Vukadinovich) @ Teatrul Nou

Billboard este o dramă comică despre bătălia dintre comercialism, faimă, artă și dragoste. Un spectacol care ne face cu adevărat să ne întrebăm dacă banii aduc fericirea.
20:00
Teatru

Eine Kleine Nachtmusik @ UnTeatru

EINE KLEINE NACHTMUSIK – Teatru in Sectorul 5 este o metaforă a “singurătăţii creatorului de cursă lungă”. Cea a unui solitar Om–Artist, Artist–Om, fără vârstă, Veşnic-Copil, dar în acelaşi timp, şi dintotdeauna: Bătrân-Filozof-Înţelept, Jongleur şi Alchimist… Eine Kleine Nachtmusik @ UnTeatru

SCHIMBĂ ZIUA DIN CALENDAR

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Locuri

zile și nopți recomandă

Teatrul Avangardia

Teatrul Avangardia este un teatru privat, independent, fără absolut nicio finanțare de la bugetul de stat. Un teatru aflat în relație de dependență directă față de public. Și asta înseamnă că putem continua să existăm atâta vreme cât publicul este alături de noi. 
Strada Lipscani nr. 53

FF Theatre

Dincolo de conformism, de snobism și de reguli, e doar artă. Hai la FF Theatre - un teatru care te aduce mai aproape de tine!
Strada Smârdan 5, București 030167

Apollo111 Teatrul

Apollo111 este un teatru, dar și o bibliotecă, o sală de evenimente, un bar – un concept modular.
Strada Ion Brezoianu 23-25

Teatrul Elisabeta

Teatrul Elisabeta, situat la etajul II al clădirii de pe Bulevardul Regina Elisabeta, Nr. 45, se numără printre noile locații semnate “Elisabeta”, funcționând ca una dintre cele mai originale locații neconvențională ce găzduiește un nou teatru independent.
Bulevardul Regina Elisabeta 45

Teatrul Coquette București

Pe Calea Călărași la nr 94, se află un conac boieresc de la începutul secolului trecut, ce ascunde în interiorul sau un mic teatru șic și independent. Vizitează-l!
Calea Călărași 94

Teatrul Godot

Unul dintre puţinele spaţii din oraş dedicate exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezintă în fiecare seară pe scena sa artişti tineri: se joacă piese de teatru contemporan, au loc concerte, spectacole de improvizație, proiecţii de film, expoziţii de fotografie sau lansări de carte.
Palatul Bragadiru - Calea Rahovei 147 - 153

Teatrul Muzical Ambasadorii

Bulevardul Tineretului, București

UnTeatru

Str. Sfinții Apostoli nr. 44, București

Teatrul Mic București

Strada Constantin Mille 16, București 010142

POINT

Strada General Eremia Grigorescu 10

Teatrul Apropo

Bd. Pompeiu Dimitrie 8, București

Teatrul de Comedie

Strada Sfântul Dumitru 2, București 030079

Teatrul de Artă București

Strada Sfântul Ștefan 21

Teatrul Act

Calea Victoriei 126

Teatrul Infinit

Strada Mihai Eminescu 127, București 030167

Teatrul Odeon

Calea Victoriei 40-42, București 010062

Teatrul În Culise

Str. Alecu Russo nr. 12

Teatrul Arte Dell`Anima

Strada Făinari Nr. 17D, București

Teatrelli – theatre, music & more

Piata Alexandru Lahovari 7

Teatrul Ion Creangă

Strada Biserica Amzei nr. 21-23, Sector 1, București

Teatrul Excelsior

Strada Academiei 28

Zile și Nopți

Caută