Meniu Zile și Nopți
P glo-300x180px
glo P 970x250

Teatru Astăzi

Descoperă cele mai apreciate piese de Teatru București! Pe Zilesinopti.ro găsești programul complet al evenimentelor culturale din oraș, inclusiv bilete și informații utile. Fii la curent cu cele mai noi Evenimente București și nu rata ocazia de a-ți vedea artiștii preferați !

Marți, 12/03/2024

smartbill.ro
18:30
Teatru

Ținutul din miezul verii (Tracy Letts) @ Teatrul Mic

Nici moartea lui și nici înmormântarea nu o înfrânează pe mamă să fie ceea ce a ajuns, un om crud, ironic și acid, care devorează fără oprire absolut tot ce prinde, antidepresive, viețile fiicelor ei și minciunile ascunse, departe în trecut. Ținutul din miezul verii (Tracy Letts) @ Teatrul Mic
19:00
Teatru

Brainstorm @ Sala Luceafărul

„Brainstorm” este o analiză unică asupra felului în care funcționează creierul adolescentului, a procesului prin care acesta se dezvoltă și determină comportamentul acestora.
19:00
Teatru

D-ale carnavalului (Ion Luca Caragiale) @ TNB

Un spectacol provocator a cărui estetică se apropie de cea a filmului mut, care scoate la lumină cu mijloace realiste absurdul condiţiei umane. Prin „D-ale carnavalului”a lui Alexandru Dabija asistăm la un carnaval al mizeriei, golului și nimicniciei.
19:00
Teatru

Lupte și metamorfoze @ Teatrelli

„Lupte și metamorfoze” este un spectacol despre relația copil-parinte, despre ce moștenim și ce ducem mai departe. Autorul tratează teme extrem de relevante pentru generația tânără de azi: construcția identității în societatea contemporană, diferențele de clasă socială și impactul acestei disfuncții în viața intimă, descoperirea și asumarea homosexualității, politicul care influențează traiul oamenilor de rând, înfrângerile și ratările individuale și colective dar și speranța că o nouă revoluție populară este posibilă.
19:30
Teatru

Puricele în ureche (Georges Feydeau) @ Teatrul Elisabeta

Suspiciunile cu privire la o aventură extraconjugală o fac pe Raymonde să conceapă un plan pentru a-l prinde pe soțul ei în fapt. O scrisoare anonimă ajunge, astfel, la Victor-Emmanuel, care este invitat la hotelul de lux Motănașul Gentilom. Puricele în ureche @ Teatrul Elisabeta
20:00
Teatru

Intriga (Jaime Salom) @ Teatrul Avangardia

„Intriga” este un thriller polițist care te va fascina - Când dragostea și banii se amestecă cu ambiția și lăcomia, se produce un cocktail exploziv. O relație clandestină, un cadavru, bani într-un paradis fiscal, un medic, o asistentă și – cum altfel – un comisar de poliție.
P glo-300x250px
20:00
Teatru

Principiul lui Arhimede (Josep Maria Miro) @ Teatrul Nou

La “Școala de Duminică”, unde a fost descoperit un pedofil. Acum, imediat după aceste întâmplări, un instructor de înot este acuzat ca a atins un copil într-un mod inadecvat în timpul unui curs. Cât este adevăr și cât este exagerare născută pe rețele de socializare? Principiul lui Arhimede @ Teatrul Nou
20:00
Teatru

In a Forest Dark and Deep (Neil laBute) @ UnTeatru

Doi frați marcați de o relație disfuncțională se reîntâlnesc după o lungă perioadă de timp. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o simplă golire a unei case care urma să fie închiriată devine un război în toată regula, un rechizitoriu al eșecurilor. In a Forest Dark and Deep (Neil laBute) @ UnTeatru
Lord Of The Rings apr 2023 300x600

SCHIMBĂ ZIUA DIN CALENDAR

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Locuri

zile și nopți recomandă

Teatrul Avangardia

Teatrul Avangardia este un teatru privat, independent, fără absolut nicio finanțare de la bugetul de stat. Un teatru aflat în relație de dependență directă față de public. Și asta înseamnă că putem continua să existăm atâta vreme cât publicul este alături de noi. 
Strada Lipscani nr. 53

FF Theatre

Dincolo de conformism, de snobism și de reguli, e doar artă. Hai la FF Theatre - un teatru care te aduce mai aproape de tine!
Strada Smârdan 5, București 030167

Apollo111 Teatrul

Apollo111 este un teatru, dar și o bibliotecă, o sală de evenimente, un bar – un concept modular.
Strada Ion Brezoianu 23-25

Teatrul Elisabeta

Teatrul Elisabeta, situat la etajul II al clădirii de pe Bulevardul Regina Elisabeta, Nr. 45, se numără printre noile locații semnate “Elisabeta”, funcționând ca una dintre cele mai originale locații neconvențională ce găzduiește un nou teatru independent.
Bulevardul Regina Elisabeta 45

Teatrul Coquette București

Pe Calea Călărași la nr 94, se află un conac boieresc de la începutul secolului trecut, ce ascunde în interiorul sau un mic teatru șic și independent. Vizitează-l!
Calea Călărași 94

Teatrul Godot

Unul dintre puţinele spaţii din oraş dedicate exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezintă în fiecare seară pe scena sa artişti tineri: se joacă piese de teatru contemporan, au loc concerte, spectacole de improvizație, proiecţii de film, expoziţii de fotografie sau lansări de carte.
Palatul Bragadiru - Calea Rahovei 147 - 153

Teatrul de Comedie

Strada Sfântul Dumitru 2, București 030079

Teatrul de Artă București

Strada Sfântul Ștefan 21

Teatrul În Culise

Str. Alecu Russo nr. 12

Teatrul Ion Creangă

Strada Biserica Amzei nr. 21-23, Sector 1, București

Teatrul Infinit

Strada Mihai Eminescu 127, București 030167

Teatrul Mic București

Strada Constantin Mille 16, București 010142

Teatrul Act

Calea Victoriei 126

Teatrul Apropo

Bd. Pompeiu Dimitrie 8, București

POINT

Strada General Eremia Grigorescu 10

Teatrul Muzical Ambasadorii

Bulevardul Tineretului, București

Teatrul Odeon

Calea Victoriei 40-42, București 010062

Teatrul Excelsior

Strada Academiei 28

UnTeatru

Str. Sfinții Apostoli nr. 44, București

Teatrul Arte Dell`Anima

Strada Făinari Nr. 17D, București

Teatrelli – theatre, music & more

Piata Alexandru Lahovari 7

Zile și Nopți

Caută