Meniu Zile și Nopți
P glo-300x180px
glo P 970x250

Teatru Astăzi

Descoperă cele mai apreciate piese de Teatru București! Pe Zilesinopti.ro găsești programul complet al evenimentelor culturale din oraș, inclusiv bilete și informații utile. Fii la curent cu cele mai noi Evenimente București și nu rata ocazia de a-ți vedea artiștii preferați !

Joi, 07/03/2024

smartbill.ro
18:00
Teatru

Senzații noi @ FF Theatre

„Senzatii noi" - O călătorie tulburătoare în universul nostru paralel, unde realitatea și arta se întâlnesc într-o explozie de senzatii noi. Printr-o manipulare abilă a emoțiilor, spectacolul devine un vârtej captivant care te va prinde în mrejele sale și nu te va lăsa să scapi. Senzații noi @ FF Theatre
18:30
Teatru

Karamazovii (Horia Lovinescu și Dan Micu) @ Teatrul Mic

Moartea dă târcoale, vina naște monștri, iar suferința, strivită și captivă între pereții mobili ai unui spațiu de joc care se metamorfozează continuu, e mântuitoare și aduce Lumină. Karamazovii la Teatrul Mic București.
19:00
Teatru

Tatăl (Florian Zeller) @ Teatrul Bulandra

„Tatăl” este o poveste de familie serioasă și realistă și o privire nesentimentală, intens emoțională asupra lumii prin ochii unui bărbat care se confruntă cu demență, o ilustrare dramatică a pierderilor fizice care apar împreună cu cele mentale.
19:00
Teatru

Căsătoria (N.V. Gogol) @ Teatrul de Comedie

Nu e o poveste despre ceremonia nunții sau despre celebrarea fericirii, e doar o poveste despre oameni care caută oameni. Neîncetat. Am citit cândva că Gogol ar fi vrut să râdă lumea la Căsătoria până când râsul dă în plâns, până când ai uitat de ce râdeai și până când descoperi dincolo de comicul imediat o lume care se zărește ca prin perdele de dantelă.
19:00
Teatru

Picasso vs. Einstein (Steve Martin) @ Teatrul de Comedie

Einstein și Picasso intră într-un bar, mai precis celebrul Lapin Agile din Paris. Amândoi sunt tineri, necunoscuți încă publicului larg, însă știu deja cu certitudine că urmează să schimbe lumea. Picasso vs. Einstein @ Teatrul de Comedie
19:00
Teatru

EX (Marius von Mayenburg) @ Teatrul Mic

Regizorul Theodor Cristian Popescu ne invită în mijlocul intimității unei relații de cuplu care, privită de la distanță, ar putea trece ca perfectă. Ea este medic, el arhitect, au doi copii și o casă modernă. Însă echilibrul vieții lor de familie este pus serios la încercare când, în miezul nopții, apare la ușă fosta iubită a arhitectului. EX (Marius von Mayenburg) @ Teatrul Mic
LordOfTheDance 300x250
19:00
Teatru

Fetele Pelican (The Wardrobe Ensemble) @ Teatrul Nottara

Iubire, probleme de cuplu, infertilitate, feminism, trădări în amor, goana după moștenire, redefinirea artei în secolul 21 și, mai ales, ipocrizia care se ascunde în relațiile de familie, pe toate le veți regăsi în Fetele Pelican. Fetele Pelican (The Wardrobe Ensemble) @ Teatrul Nottara
19:00
Teatru

30+ (Laura Cunningham) @ Teatrul Metropolis

30 plus, cu titlul original Beautiful Bodies, este o comedie despre șase femei, toate în vârstă de peste 30 de ani și toate dezamăgite, într-un fel sau altul, de cum arată viețile lor. 30+ (Laura Cunningham) @ Teatrul Metropolis
19:00
Teatru

Muscă, paie și bătaie (Lia Bugnar) @ TNB

Muscă, paie si bătaie de Lia Bugnar – o pagină ruptă la întâmplare din viața unor tineri care visează să devină actori. Cu puține excepții, toată lumea se simte nedreptățită, fiecare se simte distribuit mult sub ceea ce crede că i se cuvine.
Bruce Dikinson 300x600
19:00
Teatru

Casa curată (Sarah Ruhl) @ TNB

Lui Ruhl i-a venit ideea de a scrie „Casa curată” atunci când a auzit o femeie spunând: „Menajera mea e deprimată și nu vrea să facă curățenie. Așa că am dus-o la spital unde i-au dat medicamente. Și tot nu vrea să facă curat!”.
19:30
Teatru

Acasă / La Zoo (Edward Albee) @ Teatrul Act

Pe lângă temele mereu actuale, cum ar fi – lipsa de comunicare, sexualitatea sau diferența dintre clasele sociale, textul «Acasă/La zoo» de Edward Albee ne propune spre dezbatere un subiect foarte interesant: oare când și cât este bine să ne lăsăm conduși de instinctul animalic?
19:30
Teatru

Tipografic majuscul @ Teatrul Odeon

Un spectacol-document, Tipografic Majuscul ar trebui să fie un fel de wake-up call pentru o societate care încă nu e în stare să-şi asume greşelile trecutului, ba mai mult, îi lasă pe foştii torţionari şi vinovaţi să ducă în continuare o existenţă ferită. Tipografic majuscul @ Teatrul Odeon
19:30
Teatru

Furtul secolului @ Teatrul Roșu

În mijlocul unui parc liniștit, Nelu vrea doar să se relaxeze pe o bancă. Dar apariția lui Paul, un vânzător de ziare plin de energie, declanșează o serie de evenimente nebunești. Furtul secolului @ Teatrul Roșu
19:30
Teatru

Iulia (rescriere după „Domnișoara Iulia” de A. Strindberg) @ Teatrul Metropolis

Dacă ai avea de ales între colivia cunoscutului sau libertatea necunoscutului, ce ai alege? Atunci când schimbarea te sperie, dar trecutul te sufocă, și destinul îți deschide un drum nou, ai avea curaj să sari? Iulia (rescriere după „Domnișoara Iulia” de A. Strindberg) @ Teatrul Metropolis
20:00
Teatru

Expunerea (Péter Nádas) @ Aula Magna | Politehnica București

Expunerea este un spectacol în spectacol, povestind cu un umor absurd despre natura sentimentelor, frica de necunoscut și puterea iubirii în creație.

SCHIMBĂ ZIUA DIN CALENDAR

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Locuri

zile și nopți recomandă

Teatrul Avangardia

Teatrul Avangardia este un teatru privat, independent, fără absolut nicio finanțare de la bugetul de stat. Un teatru aflat în relație de dependență directă față de public. Și asta înseamnă că putem continua să existăm atâta vreme cât publicul este alături de noi. 
Strada Lipscani nr. 53

FF Theatre

Dincolo de conformism, de snobism și de reguli, e doar artă. Hai la FF Theatre - un teatru care te aduce mai aproape de tine!
Strada Smârdan 5, București 030167

Apollo111 Teatrul

Apollo111 este un teatru, dar și o bibliotecă, o sală de evenimente, un bar – un concept modular.
Strada Ion Brezoianu 23-25

Teatrul Elisabeta

Teatrul Elisabeta, situat la etajul II al clădirii de pe Bulevardul Regina Elisabeta, Nr. 45, se numără printre noile locații semnate “Elisabeta”, funcționând ca una dintre cele mai originale locații neconvențională ce găzduiește un nou teatru independent.
Bulevardul Regina Elisabeta 45

Teatrul Coquette București

Pe Calea Călărași la nr 94, se află un conac boieresc de la începutul secolului trecut, ce ascunde în interiorul sau un mic teatru șic și independent. Vizitează-l!
Calea Călărași 94

Teatrul Godot

Unul dintre puţinele spaţii din oraş dedicate exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezintă în fiecare seară pe scena sa artişti tineri: se joacă piese de teatru contemporan, au loc concerte, spectacole de improvizație, proiecţii de film, expoziţii de fotografie sau lansări de carte.
Palatul Bragadiru - Calea Rahovei 147 - 153

Teatrul de Comedie

Strada Sfântul Dumitru 2, București 030079

Teatrul de Artă București

Strada Sfântul Ștefan 21

Teatrul În Culise

Str. Alecu Russo nr. 12

Teatrul Ion Creangă

Strada Biserica Amzei nr. 21-23, Sector 1, București

Teatrul Infinit

Strada Mihai Eminescu 127, București 030167

Teatrul Mic București

Strada Constantin Mille 16, București 010142

Teatrul Act

Calea Victoriei 126

Teatrul Apropo

Bd. Pompeiu Dimitrie 8, București

POINT

Strada General Eremia Grigorescu 10

Teatrul Muzical Ambasadorii

Bulevardul Tineretului, București

Teatrul Odeon

Calea Victoriei 40-42, București 010062

Teatrul Excelsior

Strada Academiei 28

UnTeatru

Str. Sfinții Apostoli nr. 44, București

Teatrul Arte Dell`Anima

Strada Făinari Nr. 17D, București

Teatrelli – theatre, music & more

Piata Alexandru Lahovari 7

Zile și Nopți

Caută