Meniu Zile și Nopți
GLO 300X180 2024 02
GLO 970X250 2024 02

Teatru Astăzi

Descoperă cele mai apreciate piese de Teatru București! Pe Zilesinopti.ro găsești programul complet al evenimentelor culturale din oraș, inclusiv bilete și informații utile. Fii la curent cu cele mai noi Evenimente București și nu rata ocazia de a-ți vedea artiștii preferați !

Luni, 04/12/2023

19:30
Teatru

Moș Nechifor (după Moș Nichifor Coțcariul de Ion Creangă) @ Teatrul Act

Moș Nichifor este un spectacol despre întâlnirea dintre două generații și confruntarea între două feluri de a vedea lumea: una conservatoare, ironic-tradiționalistă și una modernă, agresivă în fragilitatea ei.
19:30
Teatru

Divorțul anului | Compania de Teatru Concordia @ TNB

Se vorbește tot mai mult despre căsătoria modernă și despre libertatea de a avea parteneri în afara căsătoriei, rămânând în continuare în relația de soț/sotie sau chiar despre salvarea cuplului de la despărțire, prin întreținerea unor relații fugitive extraconjugale ale ambilor soți. Divorțul anului | Compania de Teatru Concordia @ TNB
19:30
Teatru

Ce zile frumoase! @ UnTeatru

Se aude o sonerie. Winnie se trezeşte. Începe o nouă zi. O zi ca oricare alta căreia trebuie să-i supravieţuiasă. Va reuşi? “Ce zile frumoase!” este un eseu teatral despre trecerea timpului şi efectul pe care aceasta îl are asupra condiţiei umane.
20:00
Teatru

Domnişoara Iulia (August Strindberg) @ UnTeatru

E despre cum se descompun oamenii în nopțile nedormite și despre mersul pe sfoară fără plasă de siguranță. Pentru noi, în momentul acesta al vieții, Domnișoara Iulia e un text cu raze X care ajung până la oase.
20:00
Teatru

The Romanian Dream @ TNB

Un erou cotidian, din zilele noastre, un român plecat în căutarea visului propriu. Și cum împlinirea & evoluția personală nu stau în scopul final, ci în parcurgerea drumului către vis, un drum presărat cu tot felul de aventuri care mai de care mai neașteptate, îți garantăm că vei empatiza cu Eroul nostru, vei râde și vei suferi odată cu el în tot acest drum plin de aventuri spirituale. The Romanian Dream @ TNB

SCHIMBĂ ZIUA DIN CALENDAR

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Locuri

zile și nopți recomandă

Teatrul Avangardia

Teatrul Avangardia este un teatru privat, independent, fără absolut nicio finanțare de la bugetul de stat. Un teatru aflat în relație de dependență directă față de public. Și asta înseamnă că putem continua să existăm atâta vreme cât publicul este alături de noi. 
Strada Lipscani nr. 53

FF Theatre

Dincolo de conformism, de snobism și de reguli, e doar artă. Hai la FF Theatre - un teatru care te aduce mai aproape de tine!
Strada Smârdan 5, București 030167

Apollo111 Teatrul

Apollo111 este un teatru, dar și o bibliotecă, o sală de evenimente, un bar – un concept modular.
Strada Ion Brezoianu 23-25

Teatrul Elisabeta

Teatrul Elisabeta, situat la etajul II al clădirii de pe Bulevardul Regina Elisabeta, Nr. 45, se numără printre noile locații semnate “Elisabeta”, funcționând ca una dintre cele mai originale locații neconvențională ce găzduiește un nou teatru independent.
Bulevardul Regina Elisabeta 45

Teatrul Coquette București

Pe Calea Călărași la nr 94, se află un conac boieresc de la începutul secolului trecut, ce ascunde în interiorul sau un mic teatru șic și independent. Vizitează-l!
Calea Călărași 94

Teatrul Godot

Unul dintre puţinele spaţii din oraş dedicate exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezintă în fiecare seară pe scena sa artişti tineri: se joacă piese de teatru contemporan, au loc concerte, spectacole de improvizație, proiecţii de film, expoziţii de fotografie sau lansări de carte.
Palatul Bragadiru - Calea Rahovei 147 - 153

Teatrul de Comedie

Strada Sfântul Dumitru 2, București 030079

Teatrul Muzical Ambasadorii

Bulevardul Tineretului, București

Teatrul Odeon

Calea Victoriei 40-42, București 010062

Teatrelli – theatre, music & more

Piata Alexandru Lahovari 7

Teatrul Apropo

Bd. Pompeiu Dimitrie 8, București

Teatrul Infinit

Strada Mihai Eminescu 127, București 030167

Teatrul de Artă București

Strada Sfântul Ștefan 21

Teatrul În Culise

Str. Alecu Russo nr. 12

Teatrul Act

Calea Victoriei 126

Teatrul Mic București

Strada Constantin Mille 16, București 010142

UnTeatru

Str. Sfinții Apostoli nr. 44, București

Teatrul Ion Creangă

Strada Biserica Amzei nr. 21-23, Sector 1, București

Teatrul Arte Dell`Anima

Strada Făinari Nr. 17D, București

POINT

Strada General Eremia Grigorescu 10

Teatrul Excelsior

Strada Academiei 28

Zile și Nopți

Caută