Meniu Zile și Nopți
GLO 300X180 2024 02
GLO 970X250 2024 02

Teatru Astăzi

Descoperă cele mai apreciate piese de Teatru București! Pe Zilesinopti.ro găsești programul complet al evenimentelor culturale din oraș, inclusiv bilete și informații utile. Fii la curent cu cele mai noi Evenimente București și nu rata ocazia de a-ți vedea artiștii preferați !

Joi, 30/11/2023

19:00
Teatru

Ultima noapte în Paradis @ FF Theatre

Din milă sau din dorință de a duce povestea mai departe Mitică îl învață pe Ionel toate secretele iubirii, lecțiile de viață, dans, transformâdu-l pe tânărul nostru într-un adevărat prădător și camera rece de spital într-un colț de paradis. Ultima noapte în Paradis @ FF Theatre
19:00
Teatru

Efecte colaterale (Alexandru Popa) @ Teatrul Nottara

Iubesc cât se poate, se ascund cât le merge, îi trădează pe cei de lângă ei, depăşesc limite care nu sunt ale lor, aruncă afară ce nu mai poate fi cărat înăuntru, regretă cu măsură şi încearcă să adapteze realitatea la propriile dorinţe.
19:00
Teatru

Tache, Ianke și Cadâr (Victor Ion Popa) @ Teatrul Bulandra

Tache, Ianke şi Cadâr formulează întrebări şi propune răspunsuri actuale într-o manieră plină de umor, în care slăbiciunile umane sunt tratate cu o ironică indulgenţă, iar posibilităţile de negociere prin înţelegere reciprocă sunt evidenţiate cu o inteligenţă fină.
19:00
Teatru

Doamne ferește! @ Teatrul de Comedie

N-am să vă mint, e ca în toate piesele mele o poveste despre iubire. Neîncadrabilă în comedie sau dramă, pentru că râsul se amestecă indisciplinat cu nodul în gât. Doamne ferește! @ Teatrul de Comedie
19:00
Teatru

Doamne ferește! (Lia Bugnar) @ Teatrul Mic

Doamne ferește! este o poveste despre iubire. Neîncadrabilă în comedie sau dramă, pentru că râsul se amestecă indisciplinat cu nodul în gât.
19:00
Teatru

Allegro, ma non troppo (Ion Minulescu) @ TNB

Apariții neașteptate și răsturnări de situație, un ingenios melanj între teatru și realitate, un adulter care se comite sub ochii soțului, sub masca unei piese fictive. Allegro, ma non troppo @ TNB
19:00
Teatru

Nora (Henrik Ibsen) @ TNB

Nora nu este doar o poveste despre o relație de dragoste abuzivă, ci este o demonstrație axiomatică a faptului că omul are nevoie de minciună pentru a trăi. Până când? Care e limita? Cine o stabilește? Societatea? Prejudecățile? Nevoia de adevăr a sinelui?
19:00
Teatru

Boeing Boeing (Marc Camoletti) @ Teatrul Elisabeta

Bernard este un burlac convins, cu o pasiune pentru stewardese – o pasiune atât de mare, încât are trei logodnice „zburătoare”: o israeliancă, o româncă și o rusoaică. Boeing Boeing @ Teatrul Elisabeta
19:30
Teatru

CTRL+Z @ Teatrul Apropo

Ce se întâmplă cu noi în momentul în care încetăm să ne mai identificăm cu noi înșine? Care este drumul înapoi către autenticitatea aspirațiilor personale și cum putem să rămânem onești față de propria identitate atunci când pare că toată viața noastră a fost marcată de frica de a nu ne conforma? CTRL+Z @ Teatrul Apropo
19:30
Teatru

Divorț în ziua nunții @ Teatrul Roșu

O comedie în premieră națională, direct de pe Broadway. E timpul să spunem prezenți la cea mai importantă zi din viața a doi tineri, care au decis să își unească destinele, doar că, neașteptat, ies la iveală secretele aventurilor amoroase, iar nunta se transformă în divorț. Divorț în ziua nunții @ Teatrul Roșu
20:00
Teatru

Coaste din viața lui Adam @ Sala Luceafărul

Suntem martori la judecata de apoi a lui Manuel, un tânăr muzician care moare și ajunge în cer. Aici primește din oficiu un avocat și viața lui este luată la bani mărunți. Coaste din viața lui Adam @ Sala Luceafărul
20:00
Teatru

Cassandra (Norah Sadava & Amy Nostbakken) @ Apollo111 Teatrul

Dispariția figurii materne declanșează un proces de auto-analiză comic-absurd prin care Cassandra încearcă să-și găsească locul, să-și înțeleagă propria feminitate, raportându-se ironic la normele sociale moștenite.
20:00
Teatru

Crimă la cină @ Restaurant Elisabeta

O cină cu prietenii se transforma într-un loc al crimei, în care oricine ar putea fi vinovatul. Spectatorii sunt invitați să-și testeze abilitățile de detectiv, pentru a prinde făptașul.

SCHIMBĂ ZIUA DIN CALENDAR

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Locuri

zile și nopți recomandă

Teatrul Avangardia

Teatrul Avangardia este un teatru privat, independent, fără absolut nicio finanțare de la bugetul de stat. Un teatru aflat în relație de dependență directă față de public. Și asta înseamnă că putem continua să existăm atâta vreme cât publicul este alături de noi. 
Strada Lipscani nr. 53

FF Theatre

Dincolo de conformism, de snobism și de reguli, e doar artă. Hai la FF Theatre - un teatru care te aduce mai aproape de tine!
Strada Smârdan 5, București 030167

Apollo111 Teatrul

Apollo111 este un teatru, dar și o bibliotecă, o sală de evenimente, un bar – un concept modular.
Strada Ion Brezoianu 23-25

Teatrul Elisabeta

Teatrul Elisabeta, situat la etajul II al clădirii de pe Bulevardul Regina Elisabeta, Nr. 45, se numără printre noile locații semnate “Elisabeta”, funcționând ca una dintre cele mai originale locații neconvențională ce găzduiește un nou teatru independent.
Bulevardul Regina Elisabeta 45

Teatrul Coquette București

Pe Calea Călărași la nr 94, se află un conac boieresc de la începutul secolului trecut, ce ascunde în interiorul sau un mic teatru șic și independent. Vizitează-l!
Calea Călărași 94

Teatrul Godot

Unul dintre puţinele spaţii din oraş dedicate exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezintă în fiecare seară pe scena sa artişti tineri: se joacă piese de teatru contemporan, au loc concerte, spectacole de improvizație, proiecţii de film, expoziţii de fotografie sau lansări de carte.
Palatul Bragadiru - Calea Rahovei 147 - 153

Teatrul Muzical Ambasadorii

Bulevardul Tineretului, București

Teatrul Excelsior

Strada Academiei 28

Teatrul În Culise

Str. Alecu Russo nr. 12

Teatrul de Artă București

Strada Sfântul Ștefan 21

UnTeatru

Str. Sfinții Apostoli nr. 44, București

POINT

Strada General Eremia Grigorescu 10

Teatrul de Comedie

Strada Sfântul Dumitru 2, București 030079

Teatrul Infinit

Strada Mihai Eminescu 127, București 030167

Teatrul Arte Dell`Anima

Strada Făinari Nr. 17D, București

Teatrul Odeon

Calea Victoriei 40-42, București 010062

Teatrul Ion Creangă

Strada Biserica Amzei nr. 21-23, Sector 1, București

Teatrul Mic București

Strada Constantin Mille 16, București 010142

Teatrul Act

Calea Victoriei 126

Teatrul Apropo

Bd. Pompeiu Dimitrie 8, București

Teatrelli – theatre, music & more

Piata Alexandru Lahovari 7

Zile și Nopți

Caută