Meniu Zile și Nopți
GLO 300X180 2024 02
GLO 970X250 2024 02

Teatru Astăzi

Descoperă cele mai apreciate piese de Teatru București! Pe Zilesinopti.ro găsești programul complet al evenimentelor culturale din oraș, inclusiv bilete și informații utile. Fii la curent cu cele mai noi Evenimente București și nu rata ocazia de a-ți vedea artiștii preferați !

Miercuri, 29/11/2023

19:00
Teatru

Tache, Ianke și Cadâr (Victor Ion Popa) @ Teatrul Bulandra

Tache, Ianke şi Cadâr formulează întrebări şi propune răspunsuri actuale într-o manieră plină de umor, în care slăbiciunile umane sunt tratate cu o ironică indulgenţă, iar posibilităţile de negociere prin înţelegere reciprocă sunt evidenţiate cu o inteligenţă fină.
19:00
Teatru

Trădarea lui Einstein (Éric-Emmanuel Schmitt) @ Teatrul Evreiesc de Stat

Dramaturgul aduce în luminile rampei întreaga istorie științifică și politică a teribilului secol XX, abordând teme de actualitate și interes ale timpului nostru: pacifismul, militarismul, ONU, identitatea națională și trădarea. Trădarea lui Einstein @ Teatrul Evreiesc de Stat
19:00
Teatru

Ursu’ (A.P. Cehov) @ Teatrul de Artă

Se spune că nici o poveste de iubire nu incepe până când precedenta nu este epuizată. Dar ce faci când marea iubire vine chiar la parastasul fostei iubiri? Ursu ' @ Teatrul de Artă
19:00
Teatru

Cuvântul progres rostit de mama suna teribil de fals (Matei Vișniec) @ TNB

Îmi doresc ca acest spectacol să vorbească în numele tuturor mamelor și femeilor care au suferit vreodată, fie că și-au pierdut copiii, fie n-au putut să-i aibă niciodată sau i-au abandonat, dar care au totuși șansa să vadă, ca pentru prima dată, prin ochii copiilor lor. Cuvântul progres rostit de mama suna teribil de fals (Matei Vișniec) @ TNB
19:30
Teatru

Acasă / La Zoo (Edward Albee) @ Teatrul Act

Pe lângă temele mereu actuale, cum ar fi – lipsa de comunicare, sexualitatea sau diferența dintre clasele sociale, textul «Acasă/La zoo» de Edward Albee ne propune spre dezbatere un subiect foarte interesant: oare când și cât este bine să ne lăsăm conduși de instinctul animalic?
19:30
Teatru

Doctor asimptomatic | Teatrul Vasilache @ Muzeul Național Tehnic ”Dimitrie Leonida”

Absurdul cu care un pădurar e considerat doctor fără voia lui, în care afișarea bate întruchiparea, în care situațiile comice se țin lanț. O poveste unde personajele, costumele, decorul și ilustrația muzicală vă vor transporta într-o lume a irealului. Doctor asimptomatic | Teatrul Vasilache @ Muzeul Național Tehnic ”Dimitrie Leonida”
20:00
Teatru

Viața conjugală (a)normală @ Restaurant Elisabeta

Doi tineri se iubesc la nesfârșit, se iubesc înfiorător, se iubesc ca nimeni altcineva. Nimic nou până aici. Dar, ce se întâmplă cu cei doi după douăzeci de ani? Viața conjugală (a)normală @ Restaurant Elisabeta
20:00
Teatru

Ispită pentru soțul meu @ Sala Luceafărul

Să iubești din….IUBIRE, zicea cineva. Ce frumos! Iar ei chiar se iubesc. Doar că ea și nu ca toaaaate femeile, e geloasă. Foarte geloasă!!! Și are un….beculeț roșu. Când i se aprinde, face mare scandal. Ispită pentru soțul meu @ Sala Luceafărul
20:00
Teatru

Ședință cu părinții (Bathsheba Doran) @ Teatrul Nou

Ședință cu părinții @ Teatrul Nou - Un spectacol pasional și surprinzător despre căsătorie și parenting în epoca modernă, plin de note comice și emoții pe care le vei (re)trăi intens.

SCHIMBĂ ZIUA DIN CALENDAR

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Locuri

zile și nopți recomandă

Teatrul Avangardia

Teatrul Avangardia este un teatru privat, independent, fără absolut nicio finanțare de la bugetul de stat. Un teatru aflat în relație de dependență directă față de public. Și asta înseamnă că putem continua să existăm atâta vreme cât publicul este alături de noi. 
Strada Lipscani nr. 53

FF Theatre

Dincolo de conformism, de snobism și de reguli, e doar artă. Hai la FF Theatre - un teatru care te aduce mai aproape de tine!
Strada Smârdan 5, București 030167

Apollo111 Teatrul

Apollo111 este un teatru, dar și o bibliotecă, o sală de evenimente, un bar – un concept modular.
Strada Ion Brezoianu 23-25

Teatrul Elisabeta

Teatrul Elisabeta, situat la etajul II al clădirii de pe Bulevardul Regina Elisabeta, Nr. 45, se numără printre noile locații semnate “Elisabeta”, funcționând ca una dintre cele mai originale locații neconvențională ce găzduiește un nou teatru independent.
Bulevardul Regina Elisabeta 45

Teatrul Coquette București

Pe Calea Călărași la nr 94, se află un conac boieresc de la începutul secolului trecut, ce ascunde în interiorul sau un mic teatru șic și independent. Vizitează-l!
Calea Călărași 94

Teatrul Godot

Unul dintre puţinele spaţii din oraş dedicate exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezintă în fiecare seară pe scena sa artişti tineri: se joacă piese de teatru contemporan, au loc concerte, spectacole de improvizație, proiecţii de film, expoziţii de fotografie sau lansări de carte.
Palatul Bragadiru - Calea Rahovei 147 - 153

Teatrul de Comedie

Strada Sfântul Dumitru 2, București 030079

Teatrul Muzical Ambasadorii

Bulevardul Tineretului, București

Teatrul Odeon

Calea Victoriei 40-42, București 010062

Teatrelli – theatre, music & more

Piata Alexandru Lahovari 7

Teatrul Apropo

Bd. Pompeiu Dimitrie 8, București

Teatrul Infinit

Strada Mihai Eminescu 127, București 030167

Teatrul de Artă București

Strada Sfântul Ștefan 21

Teatrul În Culise

Str. Alecu Russo nr. 12

Teatrul Act

Calea Victoriei 126

Teatrul Mic București

Strada Constantin Mille 16, București 010142

UnTeatru

Str. Sfinții Apostoli nr. 44, București

Teatrul Ion Creangă

Strada Biserica Amzei nr. 21-23, Sector 1, București

Teatrul Arte Dell`Anima

Strada Făinari Nr. 17D, București

POINT

Strada General Eremia Grigorescu 10

Teatrul Excelsior

Strada Academiei 28

Zile și Nopți

Caută