Meniu Zile și Nopți
glo 300x180 mai 2024
glo 970x250 mai 2024

Party astăzi

Vezi ce concerte au loc astăzi în România | București | Brașov | Cluj | Timișoara | Iași | Constanța și în alte 18 orașe din țară!

Joi, 30/05/2024

20:00
Galaţi

Joia cu Retro @ Versus Pub

Joia cu Retro @ Versus Pub. Dacă vrei să ai parte de o seară de muzică faină retro style, te invităm la un eveniment de la care nu ai voie să lipsești..La butoane va fi Emil Vasiliu.
21:00
Bucureşti

SUS pe Bar @ GILDA Music Lounge

În fiecare Joi, te invităm SUS pe Bar - un party plin de energie și distracție pe care nu vrei să îl ratezi! Gilda devine locul unde spiritul liber se întâlnește cu distracția nebună într-un mod cu totul inedit.
21:00
Cluj-Napoca

Real Fun In Cluj @ New My Way Dance-Pub

Real Fun In Cluj @ New My Way Dance-Pub. Pentru cei care trec prin frumosul nostru Cluj și pentru cei care nu pleacă nicăieri, pentru toți oamenii veseli și deștepți, există My Way, locul unde te poți cu adevărat distra, indiferent de vârstă sau condiție socială! 
21:30
Bucureşti

Electrecord Party: Lansare LP Grupul Stereo cu Discotecă @ Control Club

Pentru party-ul de lansare a LP-ului Grupul Stereo, Discotecă propune un DJ set de muzici de dans publicate de Electrecord în anii ‘70-’80, deceniile care devin pentru Adrian Enescu, autorul muzicii de pe disc, cele ale formării și consacrării ca autor de electronica și pop. Electrecord Party: Lansare LP Grupul Stereo cu Discotecă @ Control Club
22:00
Târgu Mureş

Jazz Blues Rock @ Döme’s Music Pub

Jazz Blues Rock la Döme’s Music Pub
22:00
Bucureşti

Jam Karaoke în Sufragerie @ True Club

Pregătește-te pentru momentul tău de glorie: alege o piesă și treci la bar pentru a primi un shot din partea casei, pentru curajul de a te exprima pe scenă! Fii un adevărat rockstar și urcă pe scenă alături de o trupă live pentru a cânta melodia ta preferată! Jam Karaoke în Sufragerie @ True Club
22:00
Braşov

Carousel Party @ Kruhnen Musik Halle

Carousel Party @ Kruhnen Musik Halle. PUBLICUL DEȚINE CONTROLUL!
22:00
Constanţa

Seara Fetelor @ Green Pub Constanța

Seara Fetelor @ Green Pub Constanța. Profita de ocazie si hai să te distrezi pe ritmuri de muzică bună și să te bucuri de o atmosferă unică.
22:00
Bucureşti

Casa de Cultură Diosig w. Patrițe De Sanqui @ Apollo111 Barul & Terasa

Get ready for an night full of great music and energy. Don't miss out on this incredible event! See you there! Join us for an unforgettable night! Casa de Cultură Diosig w. Patrițe De Sanqui @ Apollo111 Barul & Terasa
22:00
Bucureşti

Front Control w/ Personne & Victoria @ Control Club

Front Control invites you on a journey of spacey beats and punchy basslines, enriched by the warmth of vinyl records. Dive deep into the sonic landscapes crafted by Personne and Victoria.
22:00
Suceava

Thursday night vibe @ STORY the club

Thursday night vibe la STORY the club
22:30
Braşov

Salsa-Bachata-Kizomba Party @ Aftăr Hours

Salsa-Bachata-Kizomba Party @ Aftăr Hours. Vara se aproprie cu pași repezi, așa că joi 30 Mai, te invităm la cel mai incendiar party din oraș!
23:00
Bistriţa

Retro party @ MACAO Club & Lounge

Retro party la MACAO Club & Lounge
23:00
Suceava

ZNST Vibe2 @ Club Hugo

ZNST Vibe2 la Club Hugo

VEZI PROGRAMUL PARTY-URILOR ÎN ROMÂNIA

VEZI pagina principală dedicată FESTIVALURILOR din ROMÂNIA

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Zile și Nopți

Caută