Meniu Zile și Nopți

Târgu Mureş

Locuri din Târgu Mureş

Antigalerie Cactus

Antigalerie Cactus

Antigalerie Cactus  – O casă primitoare transformată într-o cafenea culturală. 

Republic Hub

Republic Hub

Republic Hub – Cel mai hip hub din Mureș oferă o multitudine de posibilități de creație – aici pot fi găzduite de la ședințe foto-video până la brainstorming-uri creative, repetiții, dar și lansari de piese sau albume.

Transilvania Motor Ring

Transilvania Motor Ring este un obiectiv aflat în domeniul public al Județului Mureș și în administrarea Consiliului Județean Mureș. Acesta a fost realizat prin proiectul

Uzina Foto

Uzina Foto

Uzina Foto. În ultimii ani, am transformat fosta uzină Foto, din cartierul Unirii, în spațiu de joacă, relaxare și loc de organizare evenimente.

Restaurant Destino

Restaurant Destino

Restaurant Destino. Thanks for stopping by today! À la carte oriental restaurant created just for you.

graf2

Grafton Sandwiches & Coffee

Salutare și bine ai venit la Grafton Sandwiches & Coffee. Scopul nostru este să îți preparăm pe loc, în localul nostru “open kitchen”, cele mai gustoase sandwich-uri, sub diferite forme și cu diferite arome.

gem3

Gemma Book Café

Suntem prima cafenea literară din Târgu Mures, unde selecția de cafea new-wave (100% Arabica, de origine unică, prăjită local, proaspăt măcinată), ceai de calitate și prăjituri de casă este completată de o lume de cărți atent selectate.

po2

Mr. Pop

Speciality Coffee Shop. Coffee Truck. Hire.

ki2

Green Kitchen

Fie că preferi mâncarea vegană, vegetariană, cu carne sau chiar fără gluten, ai opțiunea să îți faci combinația perfectă pentru tine. Descoperă natura în preparatele Green Kitchen!

Osteria Del Dottore

Osteria Del Dottore

Bucurați-vă de o experiența autentica italiana in grădina noastră fermecătoare de la Osteria del Dottore.

Articole din Târgu Mureş

Evenimente din Târgu Mureş

Caută