Meniu Zile și Nopți

Ploieşti

Locuri din Ploieşti

Biblioteca Judeţeană Nicolae Iorga Prahova.

Biblioteca Judeţeană Nicolae Iorga Prahova

Biblioteca Judeţeană Nicolae Iorga Prahova. 20 martie 1921 reprezintă „ziua de naştere” a acestui templu al cărţii, zi care va rămâne înscrisă cu litere de aur în cronica sa.

Grădina Botanică Bucov.

Grădina Botanică Bucov

Grădina Botanică Bucov. Grădina Botanică reprezintă o oază de linişte şi frumos, o carte deschisă pentru toţi cei care vor sa descopere lucruri noi despre natura și sa se relaxeze în aer liber.

Zoo Ploiești - Bucov

Zoo Ploiești – Bucov

Zoo Ploiești – Bucov. De peste 3 decenii încercăm să oferim o experienţă plăcută şi reconfortantă. Cu siguranţă cei care se vor bucura cel mai mult sunt cei mici în special la vederea animalelor, dar avem deplină încredere că în mediul armonios creat se vor simţi bine toţi vizitatorii noştri indeferent de vârstă.

ro2

Rock Cafe Ploiești

Stabiliment cu ștaif din urbea Ploieștilor. Cu bere rece, alcooale felurite de diverse cifre octanice.

aqua2

Akua Garden

Akua Garden incearca sa imbine eleganta si modernul intr-un mod unic.

oana2

Stadionul Ilie Oană Ploiești

Stadionul „Ilie Oană” a fost reconstruit în perioada 1 octombrie 2010 – 23 septembrie 2011 şi are o capacitate de 15.073 locuri pe scaune, în totalitate acoperite.

ber3

Restaurant Berbec

Savurați preparate culinare rafinate la Restaurantul Berbec. De la mâncăruri tradiționale până la bucătăria internațională, vă oferim un meniu care să se potrivească dorinței dumneavoastră.

blues3

Blues Café Ploiești

Mirosul cafelei aburinde vă cheamă să treceți pragul Blues Café.
Aici este locul ideal unde vă puteți întâlni cu prietenii sau unde puteți privi în tihnă forfota orașului.

diad3

Diad Coffee Shop

Mic coffee shop cu cafea de specialitate, preparată cu dedicare pentru ritualul tău zilnic.

natie3

Cafeneaua Nației

Cafeneaua nației este un loc care reflectă felul în care noi, cei de la Starea nației, vedem lumea, valorile în interiorul cărora am ales să trăim.

dion5

Taverna Grecească Dionysos

​În curând se împlinesc 10 ani de când am deschis primul restaurant cu specific grecesc din Ploiești, în ideea creării unui loc intim, în care să te simți ca într-o mare familie.

elis3

Elisium Restaurant

Un restaurant diferit in inima Ploiestiului! Restaurant Elisium a alcatuit o echipa profesionista, cu o vechime in domeniu de peste 15 ani.

Articole din Ploieşti

Evenimente din Ploieşti

Caută