Meniu Zile și Nopți

Oras Offline

Locuri din Oras Offline

La Pasha Kebab

Dacă vrei un kebab excepțional, o shaorma sau un hamburger , făcut din ingrediente de calitate și care combină cu grație și stil o varietate de arome delicioase, sigur îl găsești la Pasha Kebab.

Castle Pub

Castle Pub celebrează Oraşul Coroanei inspirându-te cu muzică bună, o cafea spectaculoasă, o varietate uimitoare de cocktail-uri.

Colectiv Club

Colectiv este cel mai proaspăt spațiu din București, dotat cu determinarea să alinieze viață de noapte românească la standardele principalelor hub-uri urbane din Europa. Pe scurt, Colectiv setează un nou standard al calității în ceea ce cuprinde concerte, petreceri, expoziții și happening-uri de noapte, chiar aici, într-o fosta fabrică de teniși.

Trippin Cafe

Trippin Club dispune de doua nivele, parter cu o capacitate de 400 persoane si etaj unde se pot destinde pana la 150 de invitati. Parterul este destinat evenimentelor de amploare, fiind dotat cu garderoba, zona de lounge, 2 baruri, spatiu vast de dans si bineinteles o sonorizare impecabila.

Musik Cafe

Dacă iți place muzica rock, jazz, reggae sau electronica bună, dacă cauți un loc unde să stai la o poveste cu prietenii până în noapte târziu, Musik Café este alegerea ideala pentru tine.

Oldies Club

Oldies Club oricine apreciază muzica anilor ’70 – ’90 se va distra de minune.
În fiecare weekend, clubul se umple până la epuizare de oameni ce doresc să danseze până în zori, iar Oldies Club dă cu plăcere această oportunitate clienţilor săi.

Articole din Oras Offline

Evenimente din Oras Offline

Caută