Meniu Zile și Nopți

WINEBOOK

Comentarii WINEBOOK Share WINEBOOK

WINEBOOK este furnizor de cursuri certificat WSET – Wine and Spirit Education Trust

 

Winebook?….. Carte despre vin? Carte pentru vin? Carte și vin? Oricum ar fi, nimic complicat, nimic de neînțeles, totul devine simplu când faci lucrurile în ordinea lor firească: înveți cu și de la specialiști / traineri acreditați WSET, susții examene, reușești, pui un strop sau mai multe sticle de pasiune și lumea se deschide. Fie sufletul tău va fi mai bogat, mai deschis și mai fericit , fie cariera ta se va re(scrie). Indiferent ce vei alege sau unde te va duce viața, cunoștințele dobândite la cursurile noastre vor fi mereu un câștig.

Dintr-o adevărata pasiune, fără nici o legătura cu lumea vinului, s-a născut “universul vinului’ pentru noi. Mai întâi ca simpli pasionați, apoi mici “învățați” iar apoi mai mari “învățați”, am început o călătorie…pentru ca ce sa vezi… pasiunea a “curs” și s-a transformat într-o treabă serioasă, organizată și plină de provocări. Provocările sunt atât pentru noi cât și pentru voi, viitorii cursanți sau doar pasionați, începând de la cursurile organizate pe module, conform normelor și cerințelor stricte WSET(nivel 1, nivel 2 si nivel 3) și până la excursiile cu tematica, degustarile private, evenimente corporate personalizate.

Propunerea noastră? Căutați, descoperiți, fiți curiosi și încercați să vă bucurați de gusturi, mirosuri, asocieri, viață …și de ce nu..de “școală”.

 

Fie că veniți din industria vinului și a ospitalității sau sunteți un pasionat de vin sau un expert în devenire, în cadrul școlii noastre, urmând metoda și folosind conținutul structurat excelent de WSET, puteți participa la toate cele trei nivele de excelență în vin:

  • WSET Level 1 ”Award în Wines”,
  • WSET Level 2 ”Award în Wines”
  • WSET Level 3 ”Award în Wines”

Cursurile sunt organizate la București și Brașov.

 

Complementar, organizăm cursuri de degustare adaptate la cerințele clienților noștri, evenimente de degustare, vizite tematice la crame din România și Europa.

Detalii loc

Telefon

0744601621

Orar

-

Adresa

Strada Serdarului Nr. 3 Et. 2, Ap. 3, 011377 București, Sector 1

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută