Meniu Zile și Nopți

Vigo Hotel

Comentarii Vigo Hotel Share Vigo Hotel

Construit în secolul trecut şi în întregime restructurat în anul 2007, VigoHOTEL este cel mai bun exemplu de artă “Belle Epoque” din judeţul Prahova.

Prima impresie a celor care văd pentru prima dată acest Palat de vis, catalogat de Ministerul Culturii ca Monument istoric, este un sentiment de “coup de coeur”. Într-o atmosferă rafinată şi armonioasă, unde arhitectura de epocă se contopeşte cu exigenţele modernismului, VigoHotel inaugurează un nou punct de reper al Ploieştiului, al României, ba chiar…..un nou stil de viaţă al acestor plaiuri mioritice.

Punem la dispoziţia clienţilor şi al oaspeţilor lor următoarele:

– Un restaurant cu terasă de vară: VigoRistorante
– O sală de recepţie: Sala Belle Epoque
– Lobby Bar: Vigolounge

În spatele faţadelor, înfrumuseţate cu ornamente florale, întâlnim mobilier prestigios si oglinzi de epocă, lucrări de artă precum Sala Belle Epoque cu coloane de marmură roşie şi candelabre de cristal şi nu în ultimul rând o grădină spaţioasă. Cu accesul său direct către vechiul Bulevard Independenţei, VigoHotel este un loc ideal pentru a petrece momente de bunăstare si rafinateţe fie în interes de serviciu sau in momente de relax.

Un spaţiu pentru toţi managerii aflaţi în delegaţie, care regăsesc în arhitectura imobilului o imagine de prestigiu primitoare de oaspeţi, pentru a organiza întâlniri de afaceri, pentru a beneficia de tehnologia informatică disponibilă în fiecare cameră şi de cele două Internet Points rezervate clienţilor.

Un loc de întâlnire al tuturor îndrăgostiţilor care călătoresc în Valea Prahovei şi al celor aflaţi în luna de miere care vor sa retrăiască atmosfera de Belle Epoque de altădată. Respectarea tradiţiilor, ospitalitatea şi atenţia deosebită acordată detaliilor fac din VigoHotel unul din cele mai plăcute clădiri de epocă.

Aici domneşte o atmosferă intimă şi relaxantă, care se adevereşte a fi propice atât momentelor de relax cât şi momentelor de concentrare pentru afacerile proprii. Un loc unde întâlnirile de afaceri in săli private de conferinţă perfect dotate din punct de vedere informatic, ospitalitatea de prestigiu sub semnul VigoHotel, sunt câteva dintre lucrurile care creează un spaţiu ideal de lucru la nivel înalt.

Detalii loc

Orar

-

Adresa

Bd. Independenţei 28

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută