Meniu Zile și Nopți

Silver Mountain

Comentarii Silver Mountain Share Silver Mountain

Inconjurat de un peisaj montan mirific, Silver Mountain ApartHotel Resort & SPA este mai mult decat un hotel de munte. Ideal amplasat intr-o oaza de liniste, la ApartHotelul Silver Mountain te vei bucura de intimitate combinata cu clipele magice pe care le vei petrece la SPA, la piscina interiora, la cea exterioara sau la sala de fitness.

Descrierea apartamentelor:

Silver Mountain ApartHotel Resort & SPA va intampina cu 40 de apartamente, modern mobilate si complet echipate. Apartamentele dispun de 1 maxim 3 dormitoare si living- dinning room open-space, bucatarii complet utilate si va ofera facilitati precum semineu, TV LCD, Wi-fi, atat in apartamente, cat si in spatiile comune.

Dormitoarele sunt ultra spatioase, dotate cu paturi de tip king sau queen size, iar dormitoarele de tip master bedroom dispun si de baie proprie cu cabina de dus sau cada, uscator de par si produse hoteliere de 4 stele. Toate apartamentele au cel putin doua bai, oferind astfel intimitate intre oaspetii unui apartament.

Heliport si parcare: Toate apartamentele dispun de parcare proprie acoperita, exista si un heliport propriu al resortului.
Silver Mountain SPA – ce se intinde pe o suprafata de circa 900mp va intampina cu o superba piscina acoperita, o piscina exterioara incalzita permanent, jacuzzi, o sala de fitness complet utilata si doua saune, uscata si umeda cu cromoterapie. Accesul tuturor oaspetilor aparthotelului este gratuit

Detalii loc

Orar

-

Adresa

str.Doinasului 9-11 Poiana Brasov

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută