Meniu Zile și Nopți

Second Cup Vulcan

Comentarii Second Cup Vulcan Share Second Cup Vulcan

Povestea brandului Canadian Second Cup a început în urm㎠cu aproape 36 de ani în Toronto și de atunci s-a dezvoltat pentru a oferi cele mai bune servicii clienților noștri. Din 1975 pân㎠astăŽzi brandul s-a extins la nivel internațional ajungând la 400 de cafenele în 16 tăŽri. Prima franciză internatională a fost deschis㎠în Dubai în 2003, Second Cup devenind cea de-a două casǎ pentru zeci de mii de clienți zilnic în țăŽri precum: Bahrain, Egipt, Iordan, Kuwait, Oman, Qatar, Arabia SaudităŽ, Siria, Turcia, UAE, USA, Cipru, Liban și România. 

Joi, 19 mai 2011, a avut loc deschiderea oficialǎ a primei cafenele Second Cup în România. Compania Ruby Food, detinǎtoarea francizei Ruby Tuesday în România, a lansat astfel cel mai cunoscut brand de cafenele canadiene. Implementat㎠de asemenea în sistem de franciza, Second Cup reprezint㎠mai mult decât o cafenea. 

Respectând tradiția de a creea un spațiu special, locația de pe Bd. Decebal, are un design menit s㎠creeze o atmosfer㎠primitoare și caldăŽ, o armonie perfect㎠între simplitate și modernitate, între maximizarea spațiului și funcționalitatea acestuia, păŽstrând însă identitatea localăŽ. 

Noutatea pe care o aduce Second Cup const㎠în sortimentele de cafea de o calitate exceptionalăŽ, importate de pe nu mai puțin de trei continente a€“ Africa, Asia-Pacific și America Latin㎠a€“ din dorința de a oferi un produs cu totul și cu totul original. Pe lâng㎠sortimentele de cafea din cele mai variate regiuni ale lumii gamă de produse Second Cup este completat㎠de o serie de băuturi speciale. 

Detalii loc

Telefon

0213230887

Orar

L-V: 8:15-24:00 S-D: 8:30-24:00

Adresa

Dumitru Brumărescu nr. 15

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută