Meniu Zile și Nopți

Pressco

Comentarii Pressco Share Pressco
Pressco

Pressco

O plăcere umană, aceea de a căuta noul, de a explora necunoscutul, de a găsi răspunsuri, de a satisface curiozitatea. Un gând care ne mobilizează și ne inspiră să creăm experiențe de gust extraordinare din fiecare origine de cafea pe care o servim.

Suntem o prăjitorie de cafea de specialitate din Baia Mare, unde am adunat o comunitate de iubitori de cafea.

La Pressco prăjim doar cafea de specialitate, de sezon, provenită de la altitudini mari. Călătorim în țările unde crește cafeaua și cultivăm relații personale cu fermierii, ducând mai departe povestea lor, prin tot ceea ce facem. O poveste sinceră despre pasiune, sălbăticie, curaj, luptă, respect, aventură, încredere și, până la urmă, omenie.

Pressco

Fiecare cafea este unică, surprinzătoare, ieșită din comun, iar rolul nostru este să îi punem în valoare potențialul maxim. La fiecare lot, experimentăm cu o prăjire atentă și light, însoțită de multe, multe degustări. Cafeaua noastră este o invitație la explorare, o călătorie prin bogăția de arome a bobului proaspăt de cafea.

Descoperirea se împlinește atunci când cafeaua ajunge în ceașca unui om curios. De aceea, la Pressco, ne încurajăm clienții să aibă mintea deschisă de fiecare dată când o gustă, așa cum ar fi la o plimbare printr-un loc nou care abia așteaptă să fie descoperit.

Detalii loc

Telefon

0751 900 926

Orar

L-V: 07:30 - 17:00 S: 08:30 - 16:00 D: 09:00 - 15:00

Adresa

Bd. București nr. 2, Baia Mare

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută