Chef: Florin BADEA Aflat pe strada cu același nume, acest mic restaurant (cu doar 20 de locuri) este o bijuterie atemporală, cunoscut pentru atmosfera autentică de bistro parizian pe care o propune.
Un decor luminos și adus discret la zi, șansonete în fundal, mese cu funde roșii și aurii, și clienți pe care îi simți de-ai casei, cocktailuri cu șampanie sau absint și un meniu cu clasici ai gastronomiei franceze.
De la Terrine de foie gras au Porto et Armagnac la Chateaubriand cu sos Béarnaise, biban cu salvie, rinichi de vițel flambați cu Pernod sau sorbet cu șampanie. O listă foarte interesantă de vinuri alături de servirea calmă și sigură fac experiența și mai plăcută.
Descoperă mai multe despre Poarta Schei 4 pe noua noastră platformă locală de gastronomie, unde poți găsi recenzii și pentru celelalte restaurante din comunitatea noastră extinsă, precum și recenzii de vinuri românești – toate atent selecționate urmând principiile internaționale ale ghidului nostru.