Meniu Zile și Nopți

Patricia Make UP

Comentarii Patricia Make UP Share Patricia Make UP

Fie că împlinești 18, 25, 30, 40 ori chiar mai muți ani, ori îți dorești  să areți impecabil la evenimentele speciale din viața ta, machiajul și coafura sunt unele dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont.

Machiajul de ocazie trebuie realizat în funcție de evenimentul la care participi- aniversare, nuntă, cocktail, botez, proom hight, banchet,  petrecere mondenă, machiaj mireasă etc. ,  astfel consultarea unui specialist în acest domeniu este necesară dacă îți dorești să areți fabulos.

Recomandările noastre se îndreaptă spre make up artistul și hairstylistul Patricia Druță.

Cu o experiență de peste patru ani în domeniu talentata băimăreancă poate realiza orice tip de machiaj iți dorești- natural, glam, extravagant, de zi, de seară, toate machiajele fiind realizate cu produse  profesionale şi originale  M.A.C., Make-up Atelier Paris, Numeric Proof, machiaje care rezistă minim 72 de ore.

Aici vei găsi consiliere pentru alegerea machiajului perfect în funcție de evenimentul la care participi, ținuta aleasă, forma feței, ori trăsăturile care trebuie scoase în evidență.

Portofoliul bogat în clienți o recomandă pentru profesionalismul și talentul de care dă dovadă. Cu ajutorul Patriciei Druță vei arăta așa cum îți dorești.

Detalii loc

Telefon

0746090509

Orar

L-D: 09:00-20:00

Adresa

Piața Revoluției, Baia Mare, România

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email