Meniu Zile și Nopți

Lexico

Comentarii Lexico Share Lexico

LEXICO… pentru că singurul nostru limbaj este mâncarea… care să inspire și să hrănească spiritul uman.

La LEXICO ne propunem să vă conectăm la o experiență culinară rafinată la fel cum ingrediente simple se îmbină și crează mâncăruri fabuloase, iar cuvinte minunate se unesc și crează povești de neuitat.

În meniul nostru veți găsi o gamă largă de specialități care îmbină bucătăria cosmopolitană urbană cu mâncărurile mediteraneene. O mare varietate de feluri de mâncare de origine marină și carne maturată, doar produse premium proaspete, asamblate în detaliu. Deserturi homemade, una dintre cele mai mari selecții de vinuri din propriul nostru wine shop și bineînțeles unele dintre cele mai bune cocktailuri din oraș.

Aici vă veți bucura de momente de neuitat într-un loc unde veți găsi atât o atmosferă caldă și muzică bună cât și un cocktail bar pentru cei mai cosmopoliți.

Credem că alegerile pe care le facem cu privire la ceea ce mâncăm, proveniența alimentelor și cum sunt ele preparate au un impact direct și puternic asupra sănătății noastre și asupra a ceea ce devenim. Delectați-vă cu arome proaspete din ingrediente pure într-o experiență culinară desăvârșită.

Vă așteptăm în locul unde calitatea se îmbină cu eleganța desăvârșită.

Vă așteptăm la LEXICO!

ialoc.ro

Detalii loc

Telefon

0731 320 848

Orar

L-D: 11:00 - 00:00

Adresa

Piata Consiliul Europei 2, Timișoara

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email