Meniu Zile și Nopți

Kovács – The Castle Restaurant

Comentarii Kovács – The Castle Restaurant Share Kovács – The Castle Restaurant
Kovács - The Castle Restaurant

Kovács – The Castle Restaurant

Numele meu este Kovács Gábor Áron, sunt proprietarul și bucătarul șef al restaurantului Castle, al Saint George Palace (sală de evenimente pentru trei sute de persoane) și a GADO Gourmet Bistro.

Am absolvit Liceul Tehnologic Economic – Administrativ Berde Áron din Sfântu Gheorghe cu o diplomă de chelner-bucătar iar apoi am început să lucrez în restaurantul Kastély, primul meu loc de muncă. După un an, am simțit nevoia să ştiu mai multe, că vreau să-mi extind cunoștințele cu tehnici și trucuri culinare moderne, așa că în 2011 am mers la Budapesta pentru a practica / studia la Restaurantul Vár Király din Buda, loc vizitat de către multe vedete de renume mondial. Am lucrat și pentru Restaurantul Klassz, Déryné Bistro, Seasons Bistro și Fricska Gastropub pentru a căpăta experiență profesională.

kopv1

Restaurantul Castle a fost construit și deschis de către Kovács Mihály în 1996, unde erau renumite mâncărurile tradiționale locale, inclusiv ciolanul regal, care este unul dintre cele mai renumite feluri de mâncare până în prezent.

În 2013, tatăl meu, Kovács Mihály , mi-a predat conducerea restaurantului Castle. Restaurantul a fost renovat, mobilat într-un alt stil, și s-a redeschis cu un meniu nou creativ.

Scopul meu este de a ridica nivelul de ospitalitate de la noi la un standard mai înalt și de a le oferi oamenilor șansa să afle despre noutățile gastronomiei. Pe termen lung, vrem să producem singuri fiecare ingredient pentru bucătăriile noastre!

kopv2

Preparăm salamuri nobile cu mucegai,în mod tradiţional, fără aditivi, diverse mezeluri, siropuri de casă de sezon, sucuri și amestecuri de condimente.

Detalii loc

Telefon

0749 822 822

Orar

L-V: 08:00 - 22:00 S: ÎNCHIS D: 10:00 - 22:00

Adresa

Str. Lunca Oltului, DN12, Sfântu Gheorghe

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută