Meniu Zile și Nopți

Restaurant Il Cantuccio

Comentarii Restaurant Il Cantuccio Share Restaurant Il Cantuccio
Restaurant Il Cantuccio

Restaurant Il Cantuccio

Lucrurile importante și valoroase în viață sunt aceleași pentru toată lumea. Indiferent de mediul sau locul în care am crescut, ne dorim cu toții același lucru: un viitor bun și să fim sănătoși. Viitorul începe cu fiecare clipă iar cei care îl garantează sunt copiii noștri. De aceea este important, ca în fiecare clipă, să luăm decizii corecte atât pentru noi cât și pentru ei.

Noi folosim cele mai proaspete ingrediente naturale pentru a vă oferi mereu experiențe culinare sănătoase și pline de savoare. Începând cu meniurile pentru copii și terminând cu specialitățile casei, avem grijă de fiecare detaliu pentru a vă delecta simțurile, într-o atmosferă caldă și relaxată. Vrem să fim împreună pe drumul spre o viață sănătoasă si un viitor mai bun.

Restaurantul Il CAntuccio se află în inima zonei istorice Dealul Filaret, într-o clădire monument istoric, construită în anul 1909, renovată şi consolidată în anul 2004.

În restaurant veţi descoperi un loc prietenos, cald şi primitor, în care vă puteţi elibera de şabloane şi prejudecăţi. Aici puteţi schimba opinii cu prietenii, într-un mediu elegant şi discret. La etajul clădirii a fost amenajat un hotel cochet, Les Jardins Carol – denumit după regele Carol I în timpul căruia a fost amenajat Parcul Carol, deschis la sfârşitul anului 2014.

Restaurant Il Cantuccio

Detalii loc

Telefon

0721 251 823

Orar

L: 12:00-23:00 M-D: 08:00-23:00

Adresa

Str. Fabrica de Chibrituri nr. 2 (vis-a-vis de autogara Filaret), Sector 4, București

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută