Meniu Zile și Nopți

Fischer’s Pub

Comentarii Fischer’s Pub Share Fischer’s Pub

Fischer’s Pub este un bar cu o poveste aparte. “Cafeneaua”, intr-o alta denumire, este prezenta intre localurile Devei inca de la inceputul anilor ‘90. Administrata de oameni cu ideei inovatoare in ce privesc serviciile de bartending si atmosfera, “fosta cafenea” a devenit in scurt timp un nucleu pentru clientii sai. Generatii dupa generatii au trecut prin acest loc si au lasat amprenta in atmosfera localului. De la rock la muzica electronica, Fischer’s Pub le-a vazut pe toate…

We serve Drinks, Coffee Tea … you name it. Dar mai mult decat atat, servim o atmosferica unica in oras.

Bea o cafea in timpul zilei sau o bere seara, intr-un ambient cu muzica diversa pe care nu o poti asculta la “top-ul” radiourilor locale sau nationale. Nu suntem asa sofisticati. Nu servim cocktail-uri care sa iti goleasca buzunarul la 2 pahare. Dar cu putina inventivitate, bauturile poti fi combinate in favoarea ta la pretul de pe raft.

Din cand in cand, joia servim film si in weekend evenimente.

Nu servim prost gust.

Fischer’s Pub este un bar cu o poveste aparte. “Cafeneaua”, intr-o alta denumire, este prezenta intre localurile Devei inca de la inceputul anilor ‘90. Administrata de oameni cu ideei inovatoare in ce privesc serviciile de bartending si atmosfera, “fosta cafenea” a devenit in scurt timp un nucleu pentru clientii sai. Generatii dupa generatii au trecut prin acest loc si au lasat amprenta in atmosfera localului.

De la rock la muzica electronica, Fischer’s Pub le-a vazut pe toate…

Detalii loc

Telefon

-

Orar

L-V: 08:00-04:00; S: 09:00-04:00; D: 11:00-02:00

Adresa

Piaţa Unirii 8

Email

-

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email