Meniu Zile și Nopți

Fire Club

Comentarii Fire Club Share Fire Club

Pentru fiecare generație cu siguranță a existat un loc în București unde se întâmpla ceva ce nu se mai întâmpla nicăieri. În anii 70 și 80, locurile au fost Casa de Cultură a Studenților “Grigore Preoteasă” și celebrul Club A.Anii 2000 au fost cu siguranta adjudecati de “Fire”, club situat in centrul istoric al capitalei. Undeva pe strada Gabroveni din zona Lipscani exista din anul 2000 un loc sinonim cu o generatie. Locul unde muzica necomerciala sau sa-i spunem “neacceptata” de alte cluburi din motive comerciale a prins viata pentru prima data.

Locul unde cei care vroiau sa traiasca, sa simta si sa experimenteze altceva veneau saptamanal, iar “Fire” a devenit un club unde multi dintre pustii de atunci s-au regasit, iar dupa ce treptat s-au identificat cu locul, au legat prietenii si putem vorbi astazi practic despre formarea unei familii. Familia “Fire Club”.

Trupele generatiei 2000 precum Emil, Coma, Crize, AB4, DoDiez sau Pistol cu Capse au urcat pe scena in acest club pentru prima oara, incepandu-si cariera si practic propriile povesti. Dupa aceea, rand pe rand au cantat in “Fire Club” cei de la Implant pentru Refuz, Zdob si Zdub, Vita de Vie, Parazitii, OCS, Suie Paparude, Nightloosers sau Luna Amara.

ialoc.ro

Detalii loc

Telefon

0732166604

Orar

L-J: 10:00-02:00 V-S:10:00-04:00 D: 10:00-02:00

Adresa

Str. Covaci 7, Centrul Vechi

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email