Meniu Zile și Nopți

Dracarys

Comentarii Dracarys Share Dracarys

Dracarys un local dedicat pasionaților de burgeri unici și fanilor faimosului serial Game of Thrones. La noi ai șansa de a te bucura de o capodoperă inspirată de Mother of Dragons și modelată de bucătari pasionați, într-un decor inspirat de regatul fictiv Westeros.

În localul nostru, cu tematică Game of Thrones, pregătim o gamă de burgeri diferiți ca și concepție față de ceea ce există în acest moment pe piața orădeană. Meniul nostru vine în întâmpinarea gusturilor de toate felurile, conținând în acest moment 8 sortimente de burgeri sățioși, creați după rețete originale. Ghice ce? Toate preparatele poartă nume inspirate din GOT, cum ar fi, Lord Snow, burgerul în care regăsești asocierea clasică între sosul de piper verde și carnea de vită Black Angus, în interiorul unei proaspete chifle de culoare neagră sau Hear Me Roar, burgerul nostru picant (râmâne la alegerea ta cât de picant dorești să ți-l servim).

Pe lângă burgerii gustoși și sățioși, o atmosferă și un design interior care te trimite în Westeros alături de Daenerys și Jon Snow în meniul Dracarys și-a făcut loc și The Onion Knight. Un preparat deosebit care îți va încânta papilele gustative, dar cu siguranță și privirea.

Detalii loc

Telefon

0761668860

Orar

L-D: 12:00-22:00

Adresa

Piata Unirii, nr. 2-4

Web

-

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email