Meniu Zile și Nopți

Dead Soldier

Comentarii Dead Soldier Share Dead Soldier
Împreună cu o atmosferă grozavă inspirată de prohibiție, am adus un concept celebru cunoscut sub numele de Speakeasy Bar.

Noroc pentru asta!

POVESTEA SOLDATULUI MORTUL
Povestea Soldatului Mort începe cu mult înapoi în timp, când un cunoscut barman din Iași, România, era angajat într-un bar Speakeasy din centrul orașului Dublin, Irlanda.

Barul era bine ascuns pentru ochii însetați și curioși ai băutorilor din Dublin și, de asemenea, o comoară grozavă de găsit atunci când căutați un cocktail bun și bine făcut.

Cunoscut ca inspirat din Era prohibiției, acest loc avea să devină unul dintre cele mai apreciate baruri de cocktailuri din Dublin. Prin urmare, barmanul nostru, Daniel Savan, s-a îndrăgostit rapid și ireversibil de farmecul și magia acestui gen de loc.

Daniel este unul dintre cei mai pasionați barmani ai echipei noastre și nu e de mirare cel care a visat să aducă acest concept de Bar și în România.

Și pentru că visele au nevoie de un strop de talent și de multă muncă, după 6 ani de muncă la Dublin și, de asemenea, a vizitat baruri celebre din întreaga lume, Daniel s-a întors în sfârșit în orașul său natal, Iași, România, pentru a-și realiza visul.
 

Detalii loc

Telefon

0723161212

Orar

Mi-V: 17:00–02:00

Adresa

Strada Cuza Vodă, Iași 700000

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută