Meniu Zile și Nopți

Centrul de Resurse în Fotografie

Comentarii Centrul de Resurse în Fotografie Share Centrul de Resurse în Fotografie

Centrul de Resurse în Fotografie (CdRF) este un spațiu de dezvoltare pentru fotografie care pune fotograful în centrul viziunii noastre. Pe termen lung, misiunea CdRF este de internaționalizare a fotografiei românești.

 

CdRF înseamnă:

Un spațiu dedicat fotografiei, de la spațiu expozițional și bibliotecă până la spațiu pentru cursuri și ateliere sau studio foto și cameră de developare.

Un program educațional care are ca emblemă un curs de 180 de ore, acreditat ANC, cu 6 lectori și la finalul căruia vei primi o diplomă pe bune. Complementar avem cursuri, masterclassuri și ateliere pentru fotografi, amatori și pasionați pe subiecte diverse – de la genuri fotografice până la workflow.

O gamă de servicii oferite de profesioniști și personalizate pe nevoile fotografului.

Un program de evenimente artistice (expoziții, festival) și comunitare (întâlnirile CdRF).

 

La CdRF de marți, miercuri și joi înseamnă sesiuni teoretice (cursuri, ateliere), vinerea înseamnă vernisaj și întâlnirile CdrF despre fotografie iar sâmbăta și duminica înseamnă practică foto. Iar în fiecare ultimă marți a lunii vă așteptăm la #experiment, o sesiune de câteva ore de joacă, în care nu există bine sau greșit, există doar curiozitate.

Detalii loc

Telefon

-

Orar

Luni: 09.00 - 17.00 Marți: 09.00 - 17.00 Miercuri: 09.00 - 17.00 Joi: 09.00 - 17.00 Vineri: 09.00 - 17.00 Sâmbătă Închis Duminică Închis

Adresa

Strada Popa Tatu, nr. 68, Sector 1, București

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută