Meniu Zile și Nopți

Casina Restaurant

Comentarii Casina Restaurant Share Casina Restaurant

Restaurantul Casina este un local de renume din orasul Deva, restaurat si redat circuitului turistic in anul 2003. Situat in centrul orasului, in apropierea Primariei, pe strada Unirii nr.9, restaurantul ofera o mare varietate de preparate culinare gata sa satisfaca toate gusturile, la preturi accesibile tuturor.

Organizam mese festive, nunti, botezuri, aniversari, petreceri private, baluri, petreceri de reuniune. Asiguram sevicii de catering atat in locatia noastra cat si in alte locatii.

Localul renovat in noiembrie 2010 si amplasat in inima orasului, Restaurantul Casina este locul unde se imbina eleganta cu confortul, iar servirea clientilor vechi sau noi se face cu atentie si profesionalism. Capacitatea localului este de 170 de locuri.

Terasa este o gradina plina de verdeata, oferindu-ti atat intimitatea necesara cat si un ambient inedit in peisajul teraselor si barurilor din oras. Este locul perfect de a-ti rasfata prietena sau sotia, locul in care vrei sa-ti impresionezi un asociat de afaceri sau sa-ti aniversezi ziua de nastere sau cu ocazia oricarui alt eveniment. La noi puteti viziona si meciul echipei favorite de fotbal impreuna cu prietenii. Capacitatea terasei este de 350 de locuri.

Detalii loc

Orar

L-S: 10:00-24:00; D: 14:00-22:30

Adresa

Piaţa Unirii 9

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email