Meniu Zile și Nopți

ARawMatique

Comentarii ARawMatique Share ARawMatique

Imediat după ce am intrat în ARawMatique și ne-am așezat la una dintre mesele lor cochete, ne-au cucerit deserturile raw vegane sănătoase și delicioase, sucurile naturale din legume și fructe, smoothies cu super-alimente sau cafeaua cu aromă de lapte de ovăz.

Lăsați agitația orașului și intrați într-un loc cu adevărat special, într-o atmosferă relaxantă și veți fi răsfățați cu deserturi și băuturi raw vegane delicioase  făcute cu dragoste de oameni care pun preț și pasiune pentru hrana vie și alimentația sănătoasă.

" "

V-am recomanda doar câteva preparate pe care să le degustați, însă nu am fi corecți (pentru că ne-au plăcut prea multe), așa că o să le enumerăm pe cele mai reprezentative și o să vă lăsăm pe voi să faceți deciziile, pe parcursul a mai multe vizite. Trebuie să încercați torturile cu coacăze și vanilie, cu ciocolată și ardei iute, cu dovleac și kaki, cu zmeură și afine, cu sfeclă roșie, cu morcovi și ciocolată.

Și nu îndrăzniți să plecați fără să comandați bomboane cu caju și cocos, bomboane cu ovăz și cocos, brownie cu alune de pădure și ciocolată. Când vine vorba de desert, cei de la ARawMatique știu ce fac !

Fb: Arawmatique

 

Detalii loc

Telefon

0755800398

Orar

L-J: 08:30-18:00 V: 08:30-19:00 S: 09:00-19:00 D: 10:00-15:00

Adresa

Piata 22 decembrie 1-2

Web

-

Email

-

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută