Meniu Zile și Nopți

Ping Pong în sesiune @ BUPT

Ping Pong în sesiune

Ping Pong în sesiune @ BUPT. Dacă doriți să faceți o pauză de la învățat sesiunea aceasta, vă așteptăm cu masă, palete și mingi de ping pong în sala M1 de la etajul 4 al Bibliotecii Universităţii Politehnica Timişoara (BUPT).

Family Day @ Centru de Echitație R&R (Dolj)

Family Day

Family Day @ Centru de Echitație R&R (Dolj). Trupe de animație, ponei, tobogane, trambuline, carousele, tiribombe, mâncare bună îi așteaptă pe cei mici să se bucure din plin, iar pe părinți îi vom întâmpina cu Food Court, muzică bună, plimbări cu caii, astrologie personalizată și citit în tarot să uite de problemele cotidiene și să redevină pentru 2 zile copii alături de minunile lor!

Grădina Botanică Bucov

Grădina Botanică Bucov.

Grădina Botanică Bucov. Grădina Botanică reprezintă o oază de linişte şi frumos, o carte deschisă pentru toţi cei care vor sa descopere lucruri noi despre natura și sa se relaxeze în aer liber.

Zoo Ploiești – Bucov

Zoo Ploiești - Bucov

Zoo Ploiești – Bucov. De peste 3 decenii încercăm să oferim o experienţă plăcută şi reconfortantă. Cu siguranţă cei care se vor bucura cel mai mult sunt cei mici în special la vederea animalelor, dar avem deplină încredere că în mediul armonios creat se vor simţi bine toţi vizitatorii noştri indeferent de vârstă.

Sunset @ Taboo Summer Club

Sunset

Sunset @ Taboo Summer Club. JOI seara te-așezi comod pe ponton, unde briza lacului te mângâie ușor, savurezi un deliciu culinar din meniul delicios, te bucuri de saxofonul lui Precup Valentin și admiri peisajul natural ce te-nconjoară.

Lake Side Summer Meet @ Sărățeni (Mureș)

Lake Side Summer Meet

Lake Side Summer Meet @ Sărățeni (Mureș). Dacă ai o mașina modificată, oldtimer sau Stock din fabrica și vrei să o arăti pentru colegi si vizitatori vă așteptăm la eveniment.

Zile și Nopți

Caută