Meniu Zile și Nopți

Arta – arc peste timp @ Muzeul Național al Marinei Române

Arta - arc peste timp

Arta – arc peste timp @ Muzeul Național al Marinei Române. Expoziția de pictură organizată de „Asociația Absolvenților Liceului Militar de Marină Alexandru Ioan Cuza”, alături de elevii Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” și împreună cu Muzeul Național al Marinei Române.

CENTENAR | Roy Lichtenstein: Puncte Ben-Day și Pop Art

Roy Lichtenstein

Demonstrând cum operele de artă pot fi eliberate de limitările lor convenționale pentru a dezvălui o realitate socială ascunsă, Roy Lichtenstein este considerat unul dintre cei mai influenți artiști ai secolului XX: „Pop Art-ul vede lumea. Nu este o redare sau o reprezentare a ceva, ci chiar obiectul în sine”.

ART SAFARI „Taine și Comori”

ART SAFARI „Taine și Comori”

Noul sezon Art Safari, Taine şi comori, care marchează un deceniu de existență, aduce în prim-plan mari maeștri ai artei românești prin intermediul a cinci expoziții de artă, care pot fi vizitate în perioada 8 martie-28 iulie 2024, la Palatul Dacia-România de pe Lipscani.

ARTMiND @ UBB – Galeria Paul Sima

ARTMiND

ARTMiND @ UBB – Galeria Paul Sima. Expoziția aduce în fața publicului o serie provocatoare de lucrări în care haosul și ordinea se succed într-o manieră picturală deosebită.

Ipostaze @ Centrul Cultural Apollonia

Ipostaze

Ipostaze @ Centrul Cultural Apollonia. Vă invităm la o întâlnire dincolo de lumi cu artistul, pictorul și pedagogul Ioan Gozman, unul dintre fondatorii Grupării Art Bunavestire din Negrești-Oaș, a cărui creație este cuprinsă în expoziția retrospectivă ,,in memoriam”.

Zile și Nopți

Caută