Meniu Zile și Nopți

NUTRIŢIE | Ce alimente ne pot asigura un somn de calitate?

somn de calitate alimente

Ce alimente ne pot asigura un somn de calitate? Cu toții ne dorim un somn adânc, liniștit și odihnitor, pentru că în starea de somn, sistemul nostru imunitar, reparator, este foarte activ, însă studiile au arătat că alimentele pe care le consumăm ne pot influența odihna. Dacă mâncăm prea mult seara, prea târziu sau consumăm […]

Verdețuri de primăvară

Verdețuri

Deși le putem mânca și în alte anotimpuri, ceapa verde, spanacul, urzicile, ștevia, loboda, leurda, rucola etc, au în acest anotimp cel mai bun gust și cea mai mare valoare nutritivă.

NUTRIŢIE | Alimente pentru sănătatea pielii

sănătatea pielii

Alimente pentru sănătatea pielii – pe măsură ce oamenii de știință învață mai multe despre dietă și metabolism, este din ce în ce mai clar că tot ceea ce mâncăm poate afecta în mod semnificativ aspectul, sănătatea și grăbește îmbătrânirea pielii. Mai jos sunt câteva alimente, care, incluse în mod constant în dieta noastră, ne ajută să menținem integritatea și suplețea țesutului cutanat.

Nutriție | Mituri şi greșeli comune în nutriție

nutriție

În ultimii ani, abundența de materiale despre hrană şi nutriţie ne poate oferi falsa impresie că fiecare om este un specialist. De multe ori vorbim însă despre trenduri efemere sau despre mituri ce pot fi de-a dreptul dăunătoare.

Zile și Nopți

Caută