Meniu Zile și Nopți

nidal ștefan & the silence @ Casa Tranzit

nidal ștefan & the silence

nidal ștefan & the silence @ Casa Tranzit. „nidal ștefan & the silence” este un trio format din Nidal ( chitară acustică, voce), Lucian Conțiu (percuție și tobe africane) și Cristian Munteanu (saxofon alto).

ALEGERILE CLAUDIEI | The Last Dinner Party: Prelude to Ecstasy

The Last Dinner Party

Prelude to ecstasy este cel mai recent – 2024 – album al trupei The Last Dinner Party (nume care a luat naștere din iubirea artistelor pentru literatura clasică) a devenit cunoscută pe scena underground datorită spectacolelor live susținute în cadrul faimosului local The Windmill, din Brixton.

Youn Sun Nah (feat. Bojan Z) @ Sala Dalles

Youn Sun Nah (feat. Bojan Z)

De la negro-spirituals pline de suflet („Sometimes I feel like a motherless child”) și repere psihedelice („White Rabbit”) până la versiunile de mult așteptate ale „My Funny Valentine” și „Killing Me Softly With His Song” (acesta din urmă doar cu interpretată pe un cutie muzicală păstrată cu dragoste de Youn Sun). Youn Sun Nah (feat. Bojan Z) @ Sala Dalles

The Mono Jacks Simfonic @ Sala Palatului

The Mono Jacks Simfonic

Ne-am văzut acolo pe 12 mai și ne-a cam plăcut. Ne întoarcem, dar de data asta venim cu o orchestră întreagă, așa că pe 29 februarie vă dăm întâlnire la Sala Palatului. Un concert cu totul altfel, The Mono Jacks x ALTOrchestra.

ALEGERILE CLAUDIEI | Playlist de Noiembrie

ALEGERILE CLAUDIEI | Playlist de Noiembrie

Playlist de noiembrie 2023 | luna noiembrie capătă o semnificație aparte în universul muzical, devenind un moment perfect pentru a reflecta asupra diverselor povești ascultate în 2023. Laufey, Griff și boygenius plus alte trei nume de urmărit și în 2024

Zile și Nopți

Caută