Meniu Zile și Nopți

Urban Winter Bazar @Urban Hub

urban winter bazar urban hub

Vei găsi reduceri de până la 50% la: haine, bijuterii, accesorii, cosmetice naturale, ceramică, lumânări, parfumuri, vin fiert, cafea și multe altele.

Cluj Design Christmas Edition

târg de cadouri designer made

Cluj Design Days revine cu forțe proaspete și entuziasm pentru a ne reconecta cu comunitatea extraordinară a designerilor locali și naționali.

FABERLAND – Festival alternativ de Crăciun @ Faber Timișoara

FABERLAND - Festival alternativ de Crăciun @ Faber Timișoara

FABERLAND – Festival alternativ de Crăciun @ Faber Timișoara. Un pic altfel. Cu mai multă creativitate în cadourile de oferit celor dragi. Cu un pic de generozitate față de talentele creative ale Timișoarei, preferându-i, când cumpărăm cadouri.

Târgul creatorilor

Târgul creatorilor la Acaju

Târgul creatorilor este un eveniment despre și cu oameni care pun multă pasiune în ceea ce fac. Iașul este bogat în creatori de obiecte făcute cu multă grijă, din materiale atent alese și finisate minuțios.
Pe 3 și 4 decembrie, între 12:00 și 17:00, acești creatori se adună împreună la Acaju.

Borcane decorative – Club de bricolaj pentru adulți și întreaga familie

Borcane decorative - Club de bricolaj pentru adulți și întreaga familie

Dacă vă plac lucrurile frumoase, realizate manual, dacă sunteți creativ sau pur și simplu doriți să socializați cu alte persoane de aceeași vârstă sau să petreceți timp de calitate cu familia, vă invităm să participați la activitățile Clubului de bricolaj pentru adulți și întreaga familie.

Zile și Nopți

Caută