Meniu Zile și Nopți

Hogwart’s Holidays @ Casa de Cultură a Studenților Cluj

Hogwart’s Holidays

Hogwart’s Holidays @ Casa de Cultură a Studenților Cluj. Stelele Cirque du Soleil – “Hogwart’s Holidays”. O producție unică la limita teatrului fizic și a circului, a comediei și magiei, care combină arta circului și patinajul artistic într-un singur spectacol pe arena de gheață, adaptată special pentru scena fiecărei săli.

Circul Internațional @ VIVO Pitești

Circul Internațional

Circul Internațional @ VIVO Pitești. Profită de ultimele zile și vino până pe 6 august, să te bucuri de spectacole unice și pline de adrenalină!

ABC-ul Circului

ABC-ul Circului

ABC-ul Circului este un spectacol în care vi se vor prezenta, de fiecare dată, alte elemente care fac parte din arena magică. Fie că este vorba de dresură de cai, jonglerie, clovni, acrobați sau dansatori, vă veți bucura de numere pline de frumusețe, ce vor transmite un optimism, pe care numai un adevărat show poate să-l dăruiască spectatorilor săi.

Povestea calului @ Circul Metropolitan

Povestea calului

Vă invităm ca împreună cu toată familia să vedeți un amestec contemporan de acrobație, numere de echitație, înaltă școală și dresuri de cai.

Alege culoarea

Alege culoarea

Un spectacol de zile mari în care numerele de echilibristică uluiesc prin precizia și eleganța lor, în timp ce jongleriile se împletesc cu acrobații neașteptate.

Povestea Calului

Povestea Calului

Artiștii Circului Metropolitan București vă propun un spectacol eveniment – Povestea calului.

Zile și Nopți

Caută