Meniu Zile și Nopți

Galeria terapiilor @ Coresi Shopping Resort

Galeria terapiilor

Galeria terapiilor @ Coresi Shopping Resort. Binele se face mereu împreună! Galeria terapiilor, ediția a treia, este un eveniment unic dedicat conectării, cunoașterii și inspirației, din credința în șansa copiilor cu nevoi speciale, organizat de Asociatia Albert și Zambete.

The Last Gathering @ Fosta Fabrică Moldomobila

The Last Gathering

The Last Gathering @ Fosta Fabrică Moldomobila. Un tribut adus istoriei bogate a fabricii Moldomobila și inițiativelor artistice din zonă, evenimentul va consta într-o serie de tururi ghidate ale fabricii realizate de Iasi.Travel, o expoziție cu istoria locului, precum și o prezentare a artistului Matei Bejenaru.

OXIGEN-Planting Festival @ Șag (Timiș)

OXIGEN-Planting Festival

OXIGEN-Planting Festival @ Șag (Timiș). Vă invităm la OXIGEN – Planting Festival, un eveniment care aduce împreună două lucruri pe care le iubim cu toții: natura si folclorul românesc!

Copilul acesta @ Casa Tineretului Timișoara

Copilul acesta

Copilul acesta @ Casa Tineretului Timișoara. Spectacolul se desfășoară în cadrul campaniei „Și eu sunt aici”, organizată de Asociația Copii și Zâne, care atrage atenția asupra riscului de izolare în rândul adolescenților cu autism.

Zile și Nopți

Caută