Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

ZUM – Călătoria unui Suflet în Mandalay @ Grădina cu filme – Cinema & More

ZUM – Călătoria unui Suflet în Mandalay

ZUM – Călătoria unui Suflet în Mandalay @ Grădina cu filme – Cinema & More

 

Sâmbătă, 17 iunie 2023, de la ora 20:30, te invităm în Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7) la Concertul ZUM – Călătoria unui Suflet în Mandalay.

 

Proiectul Mandalay face legătura între Est și Vest, între exotismul melodiilor orientale și bogăția armonică a formelor europene. Instrumentele acustice și electronice se combină armonios într-un sunet bogat care surprinde prin originalitatea frazelor și a ritmurilor.

 

Concertul „Călătoria unui suflet în Mandalay”, bazat pe un text scris de Andreea Crepcia, evidențiază povestea inițiatică a unui suflet care trăiește intens fiecare clipă din viața ei. Amintiri, senzații, sentimente se succed într-un râu de gânduri poetice cântate sau recitate.

Regatul Mandalay menționat în titlu este un loc de auto-descoperire și reuniune cu bucuria de a trăi. Mandalay oferă un „world music” contemporan, o muzică în care improvizația trece de la o factură jazz la una etno, creând o fuziune stilistică între culturi aparținând unor spații și vremuri diferite sau cum le place lor să spună pe scurt: spiripop.

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Grădina cu filme – Cinema & More

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email