Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Artă și Cultură

Ziua Culturii Naționale @ Muzeul Judetean de Artă Baia Mare

Ziua Culturii Naționale

Ziua Culturii Naționale @ Muzeul Judetean de Artă Baia Mare

Luni, 15 ianuarie 2024, cu ocazia Zilei Culturii Naționale, Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» este deschis pentru public și invită iubitorii artelor frumoase să ia parte la activitățile desfășurate la sediul său din str. 1 Mai, nr. 8, după următorul program:

10:00 – 17:00 (ultima intrare la 16:30): vizitarea expoziţiei permanente Centrul Artistic Baia Mare. Repere europene între tradiții și inovații şi a expoziţiei temporare 100 de Ani de Grafică Românească / 500 de Ani de Gravură Europeană;

15:00: recital de poezie susținut de Dragoș Călin, actor la Teatrul Municipal Baia Mare;

15:30: ghidaj de specialitate în expozițiile muzeului oferit de managerul instituției, dl. Robert Strebeli.

 

Ziua Culturii Naționale

 

De asemenea, vă reamintim că elevii și studenții care vizitează expoziția temporară 100 de Ani de Grafică Românească / 500 de Ani de Gravură Europeană, au posibilitatea de a participa la tombola organizată pentru acordarea lucrării Inflorescență a graficianului Nicolae Săftoiu, oferită cu generozitate de colecționarul de artă, dl. avocat George Șerban.

Câștigătorul lucrării de grafică va fi desemnat prin tragere la sorți în data de 25.02.2024, ultima zi de vizitare a expoziției temporare 100 de Ani de Grafică Românească / 500 de Ani de Gravură Europeană.

 

În data de 15 ianuarie 2024, accesul în muzeu și participarea la activitățile organizate se realizează pe bază de bilet gratuit.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută