Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Junior

Ziua Copilului @ Filarmonica Arad

Ziua Copilului

Ziua Copilului @ Filarmonica Arad

Serghei Prokofiev

PETRICĂ ȘI LUPUL

 

Camille Saint Saëns

CARNAVALUL ANIMALELOR

 

Povestitor: Mihai Bisericanu

Dirijor: Cristian Neagu

Soliști: Adriana și Sorin Dogariu

 

„Acum este rândul Lebedei?” – răsare întrebarea firească a celor curioși și nerăbdători să ia parte la cel mai muzical, vesel și colorat carnaval din lume.

Da! Al lebedei, dar și al celorlalte animale din partitura amuzantă și plină de candoare a lui Camille Saint-Saëns. Al Leului-Rege, al găinilor și cocoșilor, al măgarilor sălbatici, al țestoaselor, cangurilor, al peștișorilor din acvariu, al păsărelelor din volieră și al tuturor creaturilor minunate, care animă lumea zoologică, la cel important eveniment cultural al regatului ei: Carnavalul animalelor!

Și este și rândul lui Petrică, băiețelul curajos și plin de imaginație, cel dornic de aventură, din povestea „Petrică și lupul”, atât de bine închegată pe portativele orchestrei simfonice de Serghei Prokofiev.

Iar odată ce pregătirile sunt în toi, nu mai rămâne decât să ne întâlnim la final, cu mic, cu mare, la o fascinantă petrecere cu muzică și basme, cu cel mai inspirat și fenomenal povestitor, actorul Mihai Bisericanu, cu instrumentele orchestrei simfonice, care prind viață sub bagheta lui Cristi Neagu, și cei mai simpatici și studioși pianiști, Adriana și Sorin Dogariu…

Pentru copiii de toate vârstele, seara de 30 mai 2024, la ora 19.00, este cea mai importantă dată din calendar! Veniți să vă bucurați de ea!

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută