Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Artă și Cultură

Zilele MAB @ Muzeul de Artă Brașov

Zilele MAB
Galeria de Artă Românească va fi reinaugurată joi, 30 mai 2024, ora 18, printr-un tur ghidat susținut de Vlad Babenco. Expoziția de bază a Muzeului de Artă Brașov prezintă opere de artă ale unora dintre cei mai importanți artiști români și brașoveni, prezentate pe alocuri succesiv, alteori simultan. Povestea artei în peste 100 de opere de artă cu valoare deosebită începe în secolul al XVIII-lea și se încheie în plin regim comunist, fiind scoasă în evidență inventivitatea artiștilor de a răzbate vremuri dificile.
Participarea la acest eveniment se face exclusiv pe bază de înscriere la formularul din comentarii. Dress Code: FANCY
afis1
Vineri, 31 mai, începând cu ora 18, va avea loc vernisajul expoziției „Sensul migrației” curatoriată de Mihai Zondoiu. Expoziția colectivă prezintă creațiile a 13 artiști contemporani locali care s-au născut sau au migrat ulterior în zonă: Olimpiu Bandalac, Mihail Coșulețu, Alina Grapă, HomeBoy, R von K, Aura Petrașcu, Dan Roșca, George Roșu, Cristina Rusu, Diana Serghiuță, Alexandra Sîrbu, Tamás Attila, Vladimir Țăroi.
 Cu acest prilej, artista Aura Petrașcu va realiza un performance în contextul seriei foto-video „Don’t play with your food, let me do it for you”. Practica sa artistică implică explorarea formelor și texturilor din mâncare.
afis2
De 1 iunie ne delectăm la muzeu cu un program special, între 12-20. Avem pregătite activități pentru toate vârstele: tururi ghidate în expoziții, ateliere de desen și creație, jocuri cu artă și povești.
Vă invităm să sărbătoriți alături de noi!
afis

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută