Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Young Island Festival 2023

Young Island se va desfășura în acest an în perioada 21-23 Iulie pe insula de Agrement din Bacău.

Duetul olandez Sunnery James & Ryan Marciano sunt primii Dj internaționali anunțați de Young Island pentru “A New Dimension”, cea de a treia ediție a festivalului. Organizatorii promit să ofere și în acest an o experiență muzicală unică, cu artiști de top pentru cele mai variate preferințe muzicale.

În 2023 povestea Young Island capătă “o nouă dimensiune”… va fi o experiență care se va desfășura pe durata a 3 zile, invitați internaționali și naționali de renume vor umple de viață toate scenele festivalului. “Conceptual, “accesul în această nouă dimensiune” se va face printr-o multitudine de portaluri energetice, prin care festivalierii se vor putea “teleporta” cucerind insula, trăind provocări noi și senzații nebănuite…” așa cum ne declară Alex Olteanu, event-managerul festivalului.

Când vorbim de Young Island trebuie să punem toate detaliile la superlativ. Cele mai impresionante scene din zona Moldovei, cel mai mare număr de invitați speciali în cadrul unui concert, cel mai mare număr de participanți și parteneri și nu în ultimul rând, cele mai tari emoții!

Ambiția acestui eveniment este să devină un pol al distracției regionale și un flag al verii, o reuniune anuală a amatorilor de petreceri open air, un hub de socializare pentru toate vârstele și o asociere turistică pozitivă cu tot ceea ce inseamnă județul Bacău. Beneficiind de susținerea partenerilor deja consacrați sau care doresc să se asocieze din acest an acestui eveniment, precum și a autorităților locale, organizatorii își propun să desfășoare în cadrul festivalului mai multe manifestări culturale și sportive menite să promoveze și să încurajeze înclinațiile tinerilor către acest gen de activități.

young island festival lineup

 

Bilete și abonamente pe youngisland.ro

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută