Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Sport

Yoga Experience | cu Dana Ludu @ Urban Hub

Yoga Experience | cu Dana Ludu

Yoga Experience | cu Dana Ludu @ Urban Hub

 

Te invităm la o practică de conștientizare corporală și conectare cu spațiul interior, o călătorie experențială în mișcare, în care posturile de yoga și respirația îți vor fi ghizi.

Prin cadrul pe care îl creăm, dorim să te încurajăm să-ți asculți corpul, să explorezi mișcări fluide, să te lași purtat/-ă de mișcare și de respirație si să te oprești când simți că e momentul. Pauza și statul în postură sunt prilej de a conștientiza profund toată efervescenta din interior, de a elibera tensiuni, de a simți impulsuri de-abia perceptibile și de a da răgaz mișcării să izvorască din nou.

Abordarea exploratorie a corpului implică și conștientizarea relației cu gravitația, vei experimenta senzațiile când opui rezistență forței gravitaționale și când cedezi și renunți la efort, alternanța activare/dinamism – eliberare/relaxare.

 

O altă dimensiune a practicii este explorarea, prin prezență conștientă, a relației profunde corp-minte: senzații fizice, percepții, gânduri, emoții, imagini mentale, condiționări, toate întrepătrunse, născându-se una din cealaltă. Și din această explorare conștientă, apar cunoașterea de sine și înțelegerea relației cu ceilalți și cu tot ce te înconjoară, un spațiu al clarității, al creativității și al transformării.

 

Ești binevenit/-ă așa cum ești acum, nu este necesară nicio experiență anterioară în practica yoga sau o anumită formă sau condiție fizică.

 

Când?

Miercurea, 18:30 – 19:30.

Te rugăm să ajungi cu 10-15 minute mai devreme pentru a avea timp să te schimbi în haine lejere și a te familiariza cu spațiul.

Odată începută sesiunea de practică, nu va mai fi posibil accesul în sală.

 

Unde?

În mansarda primitoare de la Urban Hub, în Piata Romană nr.2, la un minut distanță de metrou. Accesul in mansardă se face din ultima încăpere de la etajul 1, pe ușa din dreapta. În mansardă există o toaletă și un spațiu delimitat unde îți poți schima hainele.

 

Cu ce echipament să vii?

Să porți haine lejere, care să-ți permită libertatea de mișcare, fără încălțăminte (în tălpile goale sau cu șosete). Să ai cu tine și un hanorac/pulover pentru finalul practicii, când ne relaxăm întinși pe podea, iar corpul se răcește.

Recomandarea noastră este să-ți aduci propria saltea de yoga, dar dacă nu ai una, îți vom pune noi la dispoziție.

 

Cum te înscrii?

Numărul de participanti este limitat la 10, așa încat participarea se face cu rezervarea locului în prealabil.

Pentru a-ti rezerva locul, trimite un mesaj (Whatsapp/SMS) la 0723305504 sau un e-mail la danaludu@gmail.com.

 

Care este costul?

60 lei / sesiune, se achită la final, în numerar sau prin virament în cont bancar

 

Despre Dana Ludu:

Am descoperit yoga și terapia cranio-sacrală în 2013, după 14 ani de școală și 14 de corporație, cănd corpul a început să strige la mine că nu mai poate, cu o revoltă profundă, viscerală, pe care a fost imposibil să o ignor asa cum facusem în trecut cu alte semne de slăbiciune. A fi vulnerabil era atunci ceva de neconceput pentru mintea mea, care a găsit în scurt timp și soluția: trebuia să devin propriul meu profesor și terapeut și așa am ajuns să urmez cursurile de instructor de yoga si de formare în terapia cranio-sacrală. Un alt univers s-a deschis din acel moment pentru mine și am devenit un cautător avid, cu o curiozitate insațiabilă, care m-a purtat de la yoga posturală modernă spre multele tradiții si filosofii indiene și din nou înapoi spre zilele noastre la școlile occidentale de mișcare și terapie somatică și embodiment, cu care rezonez profund. Și ceea ce se presupunea că îmi va fi de folos doar mie, în propria vindecare, a țâșnit din mine și de 7 ani împartășesc cu bucurie și dăruiesc din experiența și trăirile mele și celorlalți”. – Dana

 

Contact

Pentru orice alte informații, ne poți contacta la 0723305504, danaludu@gmail.com sau

https://www.facebook.com/dana.ludu.1/

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Urban Hub

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută