Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Whisky Fest România 2022 @Caro Hotel București

Whisky Fest România 2022

Whisky Fest România 2022

Whisky Fest este primul și cel mai important festival din România dedicat iubitorilor de whisky, în special, și ai băuturilor fine, în general.

Vă anunțăm cu mare bucurie reluarea evenimentului în această toamnă.

Astfel, pasionații de whisky vor avea ocazia să descopere o diversitate de arome și gusturi, de la sortimentele cele mai populare, până la etichete rare cu tradiție, unele dintre ele prezentate în premieră în România.

Este ocazia cunoscătorilor să asiste la masterclass-uri susținute de ambasadorii de brand internaționali ai celor mai mari producători din lume. Evenimentul se adresează tuturor celor care apreciază calitățile unui whisky și doresc să descopere poveștile din spatele unora dintre cele mai reprezentative gusturi.

Așa cum v-am obișnuit, indiferent de ziua participării, este inclus paharul special Glencairn, dedicat evenimentului, pe care vizitatorii îl vor primi cadou pentru a degusta băuturile din cadrul festivalului.

Vă vom ține la curent în perioada următoare cu toate noutățile. Suntem foarte entuziasmați pentru tot ceea ce urmează, stay tooned!
#wfestRO

Whisky Fest România 2022

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută