Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Weeping Assault | Transilvanian Frost | Punisher | Closed Book | Deathskin @ Nemesis Art Club

Weeping Assault | Transilvanian Frost | Punisher | Closed Book | Deathskin @ Nemesis Art Club

Weeping Assault | Transilvanian Frost | Punisher | Closed Book | Deathskin @ Nemesis Art Club

Weeping Assault
Trupa Weeping Assault este unul dintre cele mai promițătoare nume apărute recent în sfera metal din Timișoara. Formată în anul 2021, Weeping Assault se bucură deja de o susținere considerabilă în rândul fanilor metal locali si nu numai.

Cu un sound care vibrează puternic în zona old school a genului thrash/death metal, muzica baietilor amintește de trupe celebre precum Sodom, Cancer sau Hellwitch, fapt care a atras si mai mult atenția asupra lor. După o serie de apariții live primite cu entuziasm de public, dar și patru single-uri care au lămurit oarecum drumul spre care se îndreaptă, trupa se pregătește de lansarea primului album full-length, “Extinction”, chiar la sfarsitul lunii iunie. Prin piesele de pe acest material de debut băieții promit un concert foarte energic și full-of-rage.

Transilvanian Frost
Transilvanian Frost este o trupa tanara de death metal din Sibiu, Romania formata in 2020, initial ca un proiect solo de black metal. Filip Dosteteanu (15 ani la momentul actual), singurul membru al trupei la momentul actual (activand la chitara, bas si voce) lanseaza numeroase piese raw black metal cu un sunet foarte abraziv si dificil de ascultat, toate acestea fiind incluse in compilatia “Community Butchering”, unde cateva melodii, contin aparatii a altor muzicieni din Sibiu si viitori membri ai trupei.

In 2021, proiectul solo evolueaza intr-o trupa de death metal cu aderarea noilor membri, care alcatuiesc si lineup-ul actual al trupei, Victor Bodea (tobe), Patrick Parvu (chitara ritm/backing vocals), Cristi Dosteteanu (chitara bas) si Andrei Farcas (chitara solo), care imbogatesc creativitatea trupei si permit posibilatea performantelor live, in timp ce Filip Dosteteanu ramane doar la chitara solo si voce principala.

Transilvanian Frost dispune de un repertoriu de melodii originale death metal inspirate din multe din trupele de old school death metal din SUA, Marea Britanie, Olanda si Suedia. Sunetul formatiei sibiene este unul neiertator, cu riff-uri rapide si agresive, growl-uri si scream-uri furioase, linii de bas cutremuratoare si tobe precise si brutale.

Trupa a avut numeroase concerte in trecut, in diferite locuri si cu diferite ocazii, in orasul lor, Sibiu dar si in alte orase precum Cluj si Timisoara.

Discografia trupei consta in compilatia “Community Butchering” cu primele melodii ale trupei, cateva demo-uri ale pieselor noi death metal si inregistarea profesionala audio a concertului din Manufactura Timisoara de pe data de 27 August 2022.

Repertoriul live contine piesele care vor alcatui primul lor album, ce va debuta in viitorul apropiat.

Punisher
Punisher este cea mai ascultată trupă de Thrash Metal din Craiova care a fost fondată pe 7 noiembrie 2021 de către Alex (Beat), Emanuel și Mihai iar pe 4 martie și 5 mai am lansat single-urile “Holy Anger” respectiv “Take My Soul”.
În prezent au avut concerte atât în Craiova, cât și în București la Metal Under Moonlight The Pub cât și la Quantic Club alaturi de Exuviath, Craiova Summer Fest, Metal Bunker, Metanoia, Time to rock Timișoara, festivalul de motocicliști RocKoaie Pitești, Stage Tournament Constanța Rock Fest, Southside biker fest Slatina. In prezent, lucrăm la Albumul nostru de debut intitulat “Frontline” care conține piese deja cunoscute live.

Closed Book
Closed Book este o trupa noua de progressive metal și metalcore din timișoara.
Aceasta a fost formata în 2020 de către doi tineri, Alex Bondor și Filip Daniel. Cei doi au petrecut primii ani ai trupei prin a compune piese si a căuta membri. In 2023, trupa și-a realizat primul concert in cadrul evenimentului Time to Rock, unde au cântat in deschidere pentru prima zi.

Intre timp, i s-au alăturat trupei Denis Bucur si Victor Bobrici pentru a completa membrii necesari.
Acum, trupa este ocupata cu înregistrarea primului album si planificarea de cat mai multe concerte in țara pentru a deveni mai cunoscuți de către public.

Deathskin
Deathskin este o trupa metal formată in toamna anului 2022, de către 3 liceeni din orașul Jimbolia: Mario Konya chitarist si lider al trupei, tobosar Robert Simion si bassist Cristian Pătrașcu. Datorită talentului excepțional al acestora, primul spectacol a fost un concert organizat de către liceul orașului lor natal in cadrul unui festival de Craciun in decembrie 2022.

SUPORT – 50 RON

 

Sursa: Nemesis Art Club – Facebook

 

 

 


Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută