Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Weekend cu caiacul la Gura Portiței

Vrei să evadezi din cotidian și să te relaxezi activ în natură? Ești amator de o aventură cu caiacul? Este timpul să te bucuri de o experientă unică!

Vino alături de Dream Explorer să traversezi alături de noi Lacul Golovita pe ruta Jurilovca-Gura Portiței. Vom rămâne cu cortul o noapte la Gura Portiței, un loc special din rezervația Deltei Dunării cu acces la lac dar și cu o plajă frumoasă la Marea Neagră.

Video de la ultima ieșire aici: youtu.be/gPYY0LMXzqM

Întâlnirea este programată pentru sambătă, 9 iulie, la ora 10.00 în Jurilovca unde ne echipăm și ne aranjăm bagajele cu atenție în caiace. După un scurt instructaj pornim pe Lacul Golovita spre Gura Portiței. Vom vizita Capul Dolosman și vom admira de pe caiac Insula Bisericuță în drum spre Gura Portiței. La întoarcere spre Jurilovca vom trece pe lângă Grindul Lupilor și vom admira malul nisipos, apa este mică, limpede și tocmai bună de o scurtă răcoreală.

Preț: 350 lei care include:

  1. Ghid
  2. Caiace “sit in” de 1 loc sau de 2 locuri
  3. Padele performanțe
  4. Veste cu flotabilitate mare
  5. Poze și filme cu camera și aparat foto waterproof

Pentru rezervarea locului este necesară plata online 50% din valoaea totală (Bilet parțial de rezervarea loc: 175 lei) Diferența se plătește direct la eveniment.

 

Bilete online: tinyurl.com/mrx2ukvh

Opțional:

  1. Transportul cu mașina organizatorilor Constanța-Jurilovca dus-intors 30 lei/pers
  2. Închiriere cort pentru 2 persoane 45 lei
  3. Închiriere sac de dormit 30 lei
  4. Închiriere izopren 15 lei

Echipament recomandat: ochelari de soare, cremă cu protecție solară, spray pentru țânțari, pantaloni lungi și scurți, jacketa de ploaie, pălărie de soare, un polar pt seara la cort, lanternă/frontal, tacâmuri și veselă, cort, sac de dormit, izopren, mâncare pentru 2 zile, apă (minim 2 litri/zi)

 

Detalii la 0766469431

* În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, ne rezervăm dreptul de a modifica programul.

Vrei să primești pe e-mail noutăți despre activitățile și evenimentele Dream Explorer? Acum te poți abona la newsletter via E-MAIL accesand linkul: bit.ly/2Gzd4cx

Organizăm evenimente pentru persoane fizice și juridice. Dacă dorești un teambuilding alături de colegii tăi sau o aventură în natură cu gasca ta de prieteni (petrecere de burlaci/burlacite pe velier, excursie de o zi cu plimbare cu caiacul) contactează-ne pe office@dreamexplorer.ro.

Contact: 0766469431

www.dreamexplorer.ro.

Sursa: Dream Explorer/ facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email