Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Vernisaj expoziție foto “TOXIC” by Lucian Ene

Vernisajul expoziției TOXIC a artistului fotograf Lucian Ene.

Alături de artistul fotograf, la acest eveniment de artă plastică va participa și criticul de artă Marius Tița, care va prezenta proiectul fotografic.

Marius Tița consideră că: ”Proiectul TOXIC este de amploare și de o zdrobitoare actualitate. În cadre de amploare, în subtile tonuri alb-negru, ni se relevă o întreagă narațiune ce pune alături corpul feminin și partea stranie a lumii contemporane. În aceste imagini de sfârșit de lume, în care descompunerea materială este dominată de lumina corpului uman, nimic nu este lăsat de o parte, deși plutim într-o ploaie de detalii. Poate fi și un reînceput de viață, de după orice, dincolo de orice. Nu am mai văzut așa ceva dar suntem atrași fără de teamă de această propunere artistică și filosofică”.

Despre Lucian Ene

Născut în 1978, Lucian Ene este absolvent de Studii Economice și Studii Politice, la Cluj-Napoca, unde a avut mai multe expoziții de fotografie. În 2020, a uimit publicul cu expoziția PERSONA, deschisă la București. Este începutul demersului artistic care continuă cu o notă profundă și intensă prin expoziția TOXIC, prezentată prima dată publicului la Rockstadt.

Sursa: Rockstadt/ facebook

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută