Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Vernisaj | „Co-Creating our environment” @ Bastion 2

Vernisaj / Expoziție| „Co-Creating our environment” @ Bastion 2

Vernisaj | „Co-Creating our environment” @ Bastion 2

Data: 4 octombrie, ora 19:00
Locație: Bastion 2 (Timișoara, Str. Hector, nr. 1)

Artiști: Marilena Preda Sânc, Liliana Mercioiu Popa, Mălina Ionescu, Marius Jurcă, Natalia Silaghi, Andreea Medar, Maria Calotă, Mihai Toth

Curatoare: Andreea Căpitănescu & Maria Oroșan Telea

Despre: Omul nu este măsura tuturor lucrurilor. Aceasta este premiza de la care pornesc cercetările artiștilor. Expoziția propune direcții și formule pentru un viitor sustenabil, pentru o conviețuire non-invazivă și non-agresivă în societate prin armonie cu mediul. Lucrările sunt un instrument de dezvoltare pentru incluziune si procese comunitare, o metaforă marcată de egocentrismul uman și incapacitatea sa de a interacționa, aspect care se răsfrânge și asupra altor regnuri.

Expoziția „Co-Creating our environment” poate să fie vizitată de luni până vineri între orele 16:00- 20:00, în perioada 4 – 8 octombrie.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul European Echoes, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Celebrating Trouble - Asociația 4 Culture
Celebrating Trouble – Asociația 4 Culture

Parte a proiectului de cooperare europeană Life Long Burning (LLB) – Futures Lost and Found (2023-2026), susținut de programul Europa Creativă al Uniunii Europene.

Sursa: 4culture.ro

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută