Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Vektor / Rotheads @ Quantic

Vektor / Rotheads

Vektor / Rotheads @ Quantic

 

Final Step Productions și Axa Valaxa Productions prezintă Vektor și Rotheads live în București | Quantic Club | 27.06.2023!

Vektor

Vektor este o trupă de Technical Thrash Metal originară din Tempe, Arizona (însă relocată în Philadelphia din 2012).

Muzica trupei se concentrează foarte mult pe teme științifice, filosofice, futuriste și astronomice.

Vektor a lansat trei albume de studio (“Black Future” – 2009 / “Outer Isolation” – 2011 / “Terminal Redux” – 2016) și și-a creat o reputație solidă printre fanii muzicii Metal, cu un stil în care sunt amestecate Technical Thrash Metal și Speed Metal cu influențe ce vin din Progresive.

 

Rotheads

Fondată în catacombele Bucureștiului acum aproape un deceniu, inițial ca un duo, Rotheads a debutat cu ceea ce va deveni unul dintre cele mai apreciate materiale demo lansate vreodată în România, “Unfazed by Death, acesta fiind pentru o perioadă chiar pe lista scurtă a preferințelor lui Trevor Strnad (solistul trupei The Black Dahlia Murder).

Desigur, casa de discuri spaniolă Memento Mori a profitat de oportunitate și a semnat cu trupa pentru primul album de studio, “Sewer Fiends”, lansat în 2018 și urmat de “Slither în Slime” în 2022. În timp ce demo-ul de debut a fost o doză crudă, sufocantă de Death Metal Old-School, asemeni trupelor Incantation / Autopsy, albumele ce au urmat au inclus treptat elemente de Death-Thrash Metal lent, nobil, evadând uneori în solo-uri lungi de chitară, în maniera trupelor finlandeze timpurii precum Convulse, păstrând totuși un concept liric la fel de sumbru și dezgustător ca cel al trupelor Impetigo sau Exhumed.

 

Biletele sunt disponibile prin iabilet.ro și au următoarele prețuri:

  • 70 lei (presale)
  • 90 lei (la intrare)

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Quantic

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email